Skip to main content

Groetjes uit Homs (001)

09 april 2017

maandag 6 februari-2012
Klotenrussen. Kutchinezen. Gebruiken ze in de VN hun vetorecht tegen het klemmende verzoek aan de Syrische leider Assad om op te rotten! Billary's westerse wereld en een heel stel Arabische jurken waren witheet. De mainstream liet meteen voor de zoveelste keer onduidelijk geknal uit Homs horen en zien en wist te melden dat er alweer ruim 200 vrijheidslievende Syrische burgers door Assad's moordenaars waren gekeeld. Maar de Ruskies en de Chopsticks hielden hun poot strak. Zonder twijfel om geopolitieke belangen, maar ook om democratische gebeurtenissen à la Libië te voorkomen. En da's niet geheel ten onrechte. De Free Syrian Army krijgt namelijk actieve steun van hun Libische broeders onder leiding van Abdul-Hakim Belhadj.
Aardige gozer, die Abdul. Liet als commandant van de door de NATO gesteunde Tripoli Military Counsel de Al Schijthuis-vlag hijsen na de begrafenis van het Khadaffi-regime. Niet zomaar, want hij heeft in Afbaardistan ooit een jihadkampje geleid dat onder auspiciën stond van Captain Caveman en je stapt niet zomaar van je geloof af. Verder onderscheidde Abdul zich in voormalig Joegoslavië, waar hij als vertegenwoordiger van Al Schijthuis samen met de NATO de Serviërs op hun sodemieter gaf. Wat later struinde hij in Irak rond om her en der westerse militairen naar God te helpen om de NATO-oorlog op gang te houden, pleegde in 2004 een belletje met Abdilmajid Fakhet aka Fuckit voordat diens baardgroepje in Madrid met Spaanse militaire hulp de ochtendspits ontregelde en was aan boord van het Turkse hulpschip Mavi Marmara, dat op weg naar Gaza bezoek kreeg van een stel Israëlische commando's die Abdul geen baardhaar krenkten.
Kortom, een avontuurlijk baasje, die Abdul, met een dubbele focusagenda waar je misselijk van wordt. Nou mag die Assad minstens zo vreselijk zijn als Saddammeke, Muammar en Hosny bij elkaar, maar om net als de mainstream meteen klotenrussen en kutchinezen te gaan roepen gaat ons een hele wandeling te ver. Nou de NOS nog.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 april 2017
Groetjes uit Homs