Skip to main content

Investments in the mist (001)

01 april 2017

donderdag 2 augustus-2012
Volgens de Amsterdamse geruchtenmachine is een hele meneer uit het investeringswereldje in de problemen geraakt. We hebben hem in 2011 al eens op de korrel gehad vanwege een onderzoek van de Feds naar zijn doen en laten. Wat dat precies heeft opgeleverd is in de mist gebleven en ook over de huidige problematiek ligt tot nu toe nog een flinke grauwsluier.
Normaliter opereert deze topbeheerder van andermans centen en topadviseur van gerenommeerde financiƫle vehikels vanuit Monaco. Maar om de opgedoken problemen stilletjes edoch adequaat te tekkelen zou hij zijn intrek hebben genomen in het Amsterdamse Okura-hotel.
Aanvankelijk ging het om een doodgewoon fonds met cliƫnten uit de eredivisie. Maar onder druk van de omstandigheden zou onze vriend zich de laatste tijd genoodzaakt hebben gezien om het betrokken fonds van een licht piramidaal karakter te voorzien. En verder zou een andere recentelijk in de spotlights geraakte investeerder een leuk dotje poen dat eigenlijk bestemd was voor een zonnig uitziend project in het voormalige oostblok ook bij het fonds van onze vriend hebben gestald. En dat schijnt in dit wereldje niet als grandcru te worden beschouwd. Cryptisch allemaal? Ja. Kosher? Nee. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 april 2017
Investments in the mist