Skip to main content

Migratiegolf (005)

16 januari 2016

Ook gezien gisteren? Hoe Mark Damesfiets stond te lebberen met Neut Juncker en de rest van de Brusselse junta. Of we ook trots kunnen zijn op onze premier. Maar volgens de experts bij de msm krijgt ie het moeilijk hoor, het komende halfjaar. Vooral met al die vluchtelingen die het Vierde Rijk binnenstromen en nu ook al aan onze meisjes zitten te veugelen. Waar moet dat heen? Afstoppen en eerlijk verdelen is de boodschap. Maar de voormalige landen van het Warschaupact willen die Mo's niet hebben en je mag aannemen, dat die Mo's zelf ook niet erg happig zullen zijn om ergens op het Roemeense platteland of de Hongaarse poesta te worden opgeborgen. Dus er zijn nogal wat vragen.
Alleen de hamvraag wordt niet gesteld: hoe is die klotenzooi op gang gekomen en kunnen we die in de toekomst voorkomen? Merkwaardigerwijs heeft een partijgenoot van onze Mark daar al eens een antwoord op geformuleerd. Daarvoor verwijzen wij gaarne naar het artikel Tikkies terug van 28 maart 2015. Daar zegt Halbe Zijlstra dat we misschien beter voortaan met onze poten van allerlei dictators af kunnen blijven. En dat zijn we helemaal met hem eens. Kijk in dit verband bijvoorbeeld eens naar het Libische drama. Dankzij de mailtjes die de Amerikaanse intelligence-expert Sidney Blumenthal aan zijn bitch op het State Department stuurde weten we sinds kort waarom Sarkozy besloot om de Franse luchtmacht op zijn ouwe Libische makker af te sturen. Een kwootje. Komt ie:

This gold [Khadaffi beschikte over 143 ton goud en net zoveel zilver, red.] was accumulated prior to the current rebellion and was intended to be used to establish a pan-African currency based on the Lybian golden Dinar. This plan was designed to provide the Francophone African Countries with an alternative to the French franc.
(Source comment: According to knowledgeable individuals this quantity of gold and silver is valued at more than $7 billion. French intelligence officers discovered this plan shortly after the current rebellion began, and this was one of the factors that influenced President Nicolas Sarkozy's decision to commit France to the attack on Lybia)
".

En dan heeft dear Sidney het alleen nog maar over Sarko, want Obama en zijn bitch op BuZa zagen eveneens de monetaire bui hangen en in Londen stak ook een stevige wind op. Het resultaat kennen we: Libië een blijvende puinhoop en een Afrikaanse vluchtelingenstroom richting het Vierde Rijk. Daarna kwam Syrië aan de beurt. Opnieuw een vluchtelingenstroom met als begeleidende verschijnselen de aanslagen in Parijs en het beschamende geveugel in Keulen. En Mark, Neut, Frans, Bert en al die andere feestgangers? Die nemen er nog een. Ter meerdere glorie van het Vierde Rijk. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
16 januari 2016