Skip to main content

De rechterlijke macht en Bas Koole (010)

02 april 2017

vrijdag 24 maart-2006
Of het nou in Amsterdam is of Belgrado, Knokke of Middelburg, overal worden wij intensief gelezen. Neem nou gisteren. Vroegen we aan Fons, Bas, Jan, Patricia, anyone of die wilden reageren op aflevering 9 van deze serie. Hoppa, meteen een reactie. Van Bas en Jan. Zij kwamen tot de volgende ontboezeming:

“Geachte redactie,
Van uw vriendelijke oproep tot reageren (zie: de rechterlijke macht en Bas Koole – deel 9) maken wij hierbij gebruik. Wij vinden eigenlijk ook wel dat het onderhand tijd wordt voor een reactie, want aan onze activiteiten zijn nu verschillende series gewijd en eigenlijk vinden we het wel genoeg zo.
Gaan wij in op de halve of driekwart verklaringen op uw site? We dachten van niet. Gaan we in op persoonlijke zwartmakerijen? We dachten dat ook niet. Wat doen we dan wel?
Wij openen zelf een site (volgende week in de lucht). We noemen hem www.integenstelling.com. Elke geïnteresseerde kan hier vragen stellen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Komende week zullen wij alle investeerders en intermediairs die te maken hebben met de zaak op de hoogte stellen van het bestaan van de site.
Indien nodig, en we denken dat hier veel gebruik van zal worden gemaakt, zullen we documenten inscannen en toegankelijk maken voor de lezer van de site.
Op stukjes die verschijnen op stelling.nl reageren wij uitsluitend op integenstelling.com. Reden waarom wij hierbij toestemming vragen om de betreffende op uw site verschenen en te verschijnen stukjes integraal of gedeeltelijk te mogen overnemen. Wij van onze kant hebben geen bezwaar tegen overname door u van stukjes die op onze site geplaatst worden.
Met vriendelijke groet,
Bastiaan J.Koole,
Jan Schorsy.
”

Tuurlijk mogen jullie alles van onze site overnemen jongens. Integraal, gedeeltelijk, punten, komma’s, alles. De investeerders zullen zonder twijfel nu menige traan wegpinken vanwege jullie buitengewone initiatief. Eindelijk openheid, na al die jaren. Nou de centen nog en dan kan stelling.nl verder de boom in. Wat dit betreft dan. Bas, Jan, succes boys. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 april 2017
De rechterlijke macht en Bas Koole