Skip to main content

Letselschade (056)

05 april 2021

Door Jan Portein.

Zo. Die is even hard binnengekomen bij Rafaël de Jongh, Anna Demeire, Jozef Dockx, Myriam de Raes, Els Dewolf, Natalie Opitz, Guy Buyst, Wilfried Gulix, Elza Castro, John Pareyn, Stijn Dirkx, Geert Doumen, Roel de Jongh, Bjorn Swennen,Tom Nijs, Joey Housen, Marc Adriaenssens, Luc Verslegers, Hanelore Hepenstrick, Raymond Boydens, Marc Deneire, Luc Deneire en Doriane Vandendriessche. Onder juridische begeleiding van bef Jos Driessen en befje Yasmine Driessen hadden ze jaar in jaar uit geprobeerd om met allerlei truuks hun in zijn eentje figurerende tegenligger Koenraad Kunnen in de poep te rijden. Onder het motto: als een zaak maar lang genoeg duurt is verjaring nooit ver weg. En als daarvoor een heel dossier moet verdwijnen, so be it (1). Om nog maar te zwijgen over uitlatingen tegenover de opeenvolgende kadi's, dat Koenraad Kunnen niet wel bij zinnen was, wel vier meloenen had uitgegeven om het potentiële beleggers met wijn en trijn naar de zin te maken en dat hij eigenaar was van het vuilspuitende Kleintje Muurkrant. Om eens wat bizarre voorbeelden aan te halen. Uiteindelijk viel dan op 30 maart jl. de bijl. Er bleef van alles wat de kongsie te berde bracht tegen Kunnen geen spaan heel. En dat maakt voor hem eindelijk de weg vrij om Raf de Jongh, voor de kadi te trekken. Wegens het niet betalen van een pakket aandelen EMC, op dat moment ter waarde van een kleine twee meloen euro (2). Als alles goed gaat komt daar dus nog een flink toefje aan rente bij. Vooral als Raf besluit om de zaak lekker op te rekken. Wat er ook nog gebeurt, wij zijn erbij. Stay tuned.

(1) Zie voor dit staaltje simsalabim aflevering 50 van deze serie. Kan je lachen.
(2) Voor de vuige rol die Raf in dit dossier heeft gespeeld verwijzen wij u met een warme gloed van verontwaardiging naar onze zoekmachine.

Adriaan V. (u weet wel)
Uiteindelijk viel dan op 30 maart jl. de bijl. Er bleef van alles wat de kongsie te berde bracht tegen Kunnen geen spaan heel. Prima. Kleedt ze uit, zodat KM nog heel lang aan de weg mag timmeren.
Klik hier om uw reactie toe te voegen
05 april 2021