Skip to main content

Kosovomit (002)

15 augustus 2016

Het Vierde Rijk is net Oost-Groningen. Het barst van de scheuren. In Italië staan een stel banken op de tocht. De Duitse Bank heeft een loodgieter gebeld. Spanje en Portugal hebben van het Reichs Finanz Ministerium een jaar voorwaardelijk gekregen. Griekenland krijgt weer eens de roe. In Frankrijk kan je zelfs niet meer naar de kerk. De UK is uitgestapt en Turkije speelt haasje over met Moskou. Dus moet er snel wat positief nieuws opgepompt worden. Wat dacht u van de visa vrije toegang van Kosovaren? Die hebben zo hun best gedaan om hun corrupte land een fatsoenlijk verfje te geven, dat moet gehonoreerd worden. Volgens Reichsführer Jan Kloot Juncker en zijn junta.
Even terug naar 2013. Toen beweerde een onderzoeksbureau uit Belgrado dat luitjes die IS helemaal te gek vonden in Kosovo konden worden opgeleid. Zowel voor de strijd in de zandbak voor een echt kalifaat als voor guerilla-acties in kruisvaarderslanden. Belgrado. Belgrado. Dat zijn Serviërs, dus dat onderzoek zal wel nep zijn. Maar vandeweek stuitten we op verse berichten over die opleidingscentra in Kosovo en net over de grens in Albanië en Macedonië. Weliswaar opnieuw via Oosteuropese bronnen die tegen Vlad aanleunen. Maar stel nou, dat het waar is. Of een beetje waar.
Zouden we dan niet beter eerst even kunnen gaan checken? Voor we ineens worden geconfronteerd met plukjes visa vrije Kosovaren die een IS-cursusje hebben gevolgd en in Makkum of zo een dominee kelen. Gewoon voor alle zekerheid. Kunnen wij weer rustig gaan slapen. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
15 augustus 2016