Skip to main content

Blik op de weg (012)

25 maart 2017

dinsdag 22 februari-2011
Vallen we niet van om. De Amerikanski's hebben nu erkend, dat Raymond A. Davis, de man die een paar weken geleden twee Pakistaanse motormuizen voor hun klus schoot, is ingehuurd door de CIA. Hij was lid van een geheim commando dat de laatste twee jaar opereerde vanuit een safe house in Lahore. De boys zouden zich volgens de officiƫle verklaring bezighouden met het in de kieren houden van opstandige baarden in de regio. Maar we weten allemaal, dat er meer van dit soort rent-a-smurf groepen door Pakistan en Afbaardistan trekken om zonder pardon lieden af te maken, die in de ogen van de agrariƫrs in Langley gevaarlijk zijn voor de volksgezondheid. Kameeldrijvers, geitenfokkers, ezelmelkers, motormuizen, het maakt in wezen geen flaus aus. Shock and awe. De strategie van de angst.
Met deze erkenning van de ware identiteit van onze Raymond wordt het uiteraard een stuk moeilijker om hem uit Pakistan weg te krijgen. Want het is heel leuk om brand te veroorzaken in de hele Islamitische wereld, maar liever niet in Pakistan. Daar hebben ze namelijk mede dankzij Nederlandse ontwikkelingshulp speelgoed ontwikkeld, dat Moshe in Teheran tegen beter weten in ook op zijn verlanglijstje heeft gezet. Dus liever geen Tahrir-shit in Lahore, Islamabad en Karachi.
Nee, onze prijsschutter zit in een lelijk laminaat. Kan je roepen dat ie diplomaat is, maar Paki's weten ook waar hun middelvinger zit. Kan nog lang gaan duren. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
25 maart 2017
Blik op de weg