Skip to main content

Doggies (021)

26 februari 2017

dinsdag 22 november-2011
Je wil het niet weten. Worden we door een hondstrouwe lezer erop gewezen, dat Peter Koekebakker's asielzoekerscentrum voor natte neuzen in La Linea ook nog gesponsord wordt door de ING! Dus nolens volens eigenlijk ook een beetje door ons, want wie hebben die bank gestut toen ie bijna omlazerde? Juist, wij.
Maar Pedro heeft wel iets moois met die poen gedaan. Had ie samen met de opbrengst van de bedelactie in de makreelverpakking van Juul Paradijs in een potje gedaan. En omdat wij zo lagen te zeiken over de treurige accomodatie van zijn Zuidspaanse spulletje heeft ie in dat potje zitten grutten en is ie begonnen met de aanleg van El Parque. Een verzameling van 24 stenen optrekjes om ondermeer zandvliegen en teken uit de voedselketen te pleuren. Prima. Zo hoort het.
O ja, we vroegen ons in de vorige aflevering ook nog af hoeveel de Koekebakkertjes nou eigenlijk zouden overhouden aan hun humanitaire activiteiten en legden een verband en pleisters tussen hullie en Zwitserland. En dan met name met de behoorlijk gevulde bef en dierenbeschermer Hans H. Schmid, de ex van Madeleine Koekebakker. Op zich was daar misschien weinig lila chocola van te maken, maar dankzij dezelfde bron als in de aanhef vonden we nog een Zwitserse connectie. Een Stutz Blackhawk 1977. Een Stutz Blackhawk 1977? Ja, da's een heul exclusieve Amerikaanse auto, die in 2002 nog in de Oldtimer Galerie in het Zwitserse Toffen te koop stond en in 2003 naar Spanje verhuisde. U voelt hem aankomen: hij kwam terecht bij Pedro en Madeleine. Aanschouw en kwijl. Mag zo'n karretje kosten? Toch al gauw twee à drie modale jaarsalarissen. Je zou zomaar ergens in Spanje een asielzoekerscentrum voor natte neuzen beginnen. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
26 februari 2017