Skip to main content

Zwart (002)

07 april 2017

donderdag 7 maart-2013
Een paar dagen geleden publiceerde een dagvod in Athene een mail die afkomstig leek te zijn van het Reichs Sicherheits Hauptamt in Brussel. Hij was gericht aan een gebaksdoos vol Europese laagwaardigheidsbekleders die deze maand lijfelijk hun neus in Griekenland gingen steken. De meisjes en jongens werd aangeraden de nodige voorzichtigheid te betrachten want smurfen van de lokale speurneusorganisaties voorzagen voor maart een hele reeks van bloedige ordeverstoringen.
Ook collega's van het Internationaal Molestair Fonds zouden inmiddels op de hoogte zijn gesteld van het dreigende gevaar. Het RSHA ontkende schielijk dat de mail uit Brussel kwam, maar wie gelooft nog wat daar uit het riool komt? Later gaf de Statthalter van de EU in Athene toe, dat de Brusselse kermisgasten wel vantevoren werden gebriefd over de gevaren die zich in de Griekse hoofdstad konden voordoen. Maar dat was standaard!
En wat gebeurde er binnen deze context een paar dagen later? Kreeg een ander dagvod een telefoontje dat op vier plekken in Athene bommen waren gedeponeerd. Bij een filiaal van Volkswagen, bij een belastingkantoor, bij een radiostation en bij een telecommunicatiebedrijf. Sterke smurfeneenheden compleet met hurt lockers en onder begeleiding van Academi- aka Black Water-experts (1) ijlden naar de aangewezen plekken en jawel, daar lagen inderdaad tassen met dynamiet. Zonder ontstekers, dat wel.
\Voelt u al wat strategische spanning in uw lijf? Ja, wij ook. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 1 dd. 28 februari jl.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
07 april 2017