Skip to main content

Tussen premies en piraten (061)

28 februari 2017

maandag 9 juli-2012
Waar ligt de grens? Zoek je contact met een smurfenburo als je ziet dat je buuf proletarisch winkelt op de broemmmm pof pof pof pof Route 99 van Appie Heijn, omdat ze met haar AOW-tje niet rond kan komen? Nee, natuurlijk niet. We zijn geen NSB-ers. Maar bulldozer je de boel naar buiten als je aan de weet komt dat een bankdirecteur stiekem een stuk spek heeft geript van ons spaarvarken? Tuurlijk! Name, shame and next day the same!!
En dan nu het gevalletje van bef Peter Dijkmans in Eindhoven, dat wij op 1 juli jl. publiekelijk op de weegschaal van juf Justitia legden. Wij schreven hem bij die gelegenheid deze mail met een paar vragen die voor een beetje bef toch makkelijk te beantwoorden waren. Wat denk je? Noppes. Geen kik van Peetje. Vaak laten we onze schouders op en neer wippen als het stil blijft en laten het verder zitten. Maar soms stijgt onze bloeddruk boven aanvaardbaar niveau en slaan wij de handen aan de ploeg. Bijvoorbeeld bij dit gevalletje Dijkmans. Niet liggen te fokken Peet. Je weet dat je fout zit dus vort met de Q-geit.
Preluderend op de mogelijkheid dat Peter zijn geit niet kan vinden zetten we vanochtend de boel in de vijfde versnelling en richtten ons tot Henk van Dijk, de warme deken van alle beffen in Den Bosch en wijde omgeving. Gewoon, om te weten hoe die nou over dit gevalletje denkt. Komt ie:

“Geachte heer Van Dijk,
Wij publiceerden op onze website www.stelling.nl/kleintje/actueel.html op 1 juli jl. een mail die was gericht aan mr. P.W.H.M. Dijkmans te Eindhoven. De mail handelde over de o.i. geschonden geheimhouding jegens een van zijn (voormalige) cliënten en irreguliere contacten met de tegenpartij van voornoemde cliënt.
Tot nu toe hebben wij van de heer Dijkmans geen antwoord op onze vragen mogen ontvangen. En eerlijk gezegd verwachten wij dat ook niet meer. Omdat wij de zaak ernstig genoeg achten zijn wij zo vrij om u te verzoeken aandacht eraan te willen schenken.
Hopende spoedig iets van u te vernemen en u bij voorbaat hartelijk dankend,
Krgrds...
".

Klik hier om uw reactie toe te voegen
28 februari 2017
Tussen premies en piraten