Skip to main content

Terra Vulgaris (001)

31 maart 2017

dinsdag 20 januari-2009
Wij hebben ons in het prille verleden lichtelijk de vellen geschreven over allerlei kolenkitmedewerkers van het officieel nog steeds als kosher gepresenteerde Terra Vitalis. Het onder toezicht van de professorale Bossche hulprechter Harrie van Mens in de lucht gehouden investeringsvehikel in Costa Ricaans groenvoer. Maar wat denk je wat? Na het doorsnuffelen van wat tapverslagen uit de rijke collectie van onze ijverige bromsmurfenorganisatie hebben wij een nieuw, uiterst Vitaal exemplaar op de kop getikt. En uiteraard kunnen wij u die niet onthouden. Gaat ie.

"...Gesprek 7: Moppie Rasnabe belt naar het nummer 0630020026 op naam van Terra Vitalis, Dreef 34 te Haarlem en in gebruik bij Mark Burbach. Het gesprek gaat als volgt:

Mark: Hoe is het met je?
Moppie: Ho alcoholissie... alcoholissie.
Mark: Luister, luister, luister.
Moppie: Ja.
Mark: Ik kom net thuis, ik word wakker met mijn kleren aan op bed.
Moppie: Ja.
Mark: Ik heb vier mensen gebeld. Heb jij me naar huis gebracht? Ik weet niet wat ik heb geflikt. En d'r komt nou een of ander Russisch wijf. Die stuur ik een sms. Ik zie een Russisch nummer in mijn telefoon. Ik stuur een sms van kom naar mijn huis. En die belt net ik zit in een taxi en ik weet niet wie het is...
Moppie: Nee ... luister, hoe ben je thuis gekomen dan?
Mark: Ja, dat weet ik niet. Ben ik nog steeds aan het uitzoeken"
.

Verder gaan we vandaag maar niet, want voor je het weet zitten we weer tot onze liesstreek in de privacywetgeving te darren en krijgen we weer een kortgeding aan onze zondagse broek. Maar de hoogstaande conversatie tussen Moppie Rasnabe en Mark Burbach geeft in ieder geval aan dat zij dikke gabbers zijn. En hoe dik blijkt uit de rest van het dossier waarover wij kunnen beschikken. Ten tijde van de tap zat Moppie (1) ondermeer in voorarrest wegens zijn vermeende rol bij de moord op de Libanese handelaar in ongerief Hedie Shamel en diens geliefde in 1993 in Antwerpen. Mark speelde buiten en was een belangrijke IT-medewerker van Terra Vitalis. Meer daarover? Krijgt u in de komende weken nog toegediend. We moeten rustig aan doen van de dokter. Stay tuned.

1. Zie ook Octopussy aflevering 309

Klik hier om uw reactie toe te voegen
31 maart 2017
Terra Vulgaris