Skip to main content

Tromgeroffel rond Iran (003)

25 maart 2017

donderdag 10 november-2011
Volgens de nucleaire waakhond in Wenen, het IAEA, zijn de jongens van Mosje Ahmadinejad bezig met de bouw van een atoombom. En dat heeft in de westerse hoofdsteden en Tel Aviv het licht op groen gezet voor de inzet van extreme afknijpmiddelen cq. wapentuig om de geboorte van een tweede islamitische bom uit te sluiten. Moet je wel onweerlegbare bewijzen hebben. Geen plakjes gele nepcake uit Mali en niet verdragende sigaren, die later niet aanwezig blijken te zijn. Echte bewijzen. Moeilijk, dus dan maar net als de vorige keer. Je zoekt wat stukjes van de puzzel bij mekaar en ramt net zo lang met een hamer tot ze passen.
Een van de stukjes die aldus bij de Iraanse puzzel werd aangepast was het bericht dat een Russische gynaecoloog betrokken was geweest bij de betrokken IVF-behandeling. Ene Vyacheslav Danilenko. Althans, volgens een niet nader genoemde lidmaat van het Amerikaanse International Institute for Science and Security. En wat denk je?
Toch weer een plakkie gele cake. Want die meneer Danilenko blijkt helemaal geen nucleaire bommen-expert te zijn. Lees en implodeer.
http://original.antiwar.com/porter/2011/11/09/iaeas

Maar leugens en verzinsels bleken in het geval van Saddammeke ook geen beletsel om à la oom Adolf ten oorlog te trekken. Tijd om je hart vast te houden. Stay tuned

 

Klik hier om uw reactie toe te voegen
25 maart 2017
Tromgeroffel rond Iran