Skip to main content

Octopussy (448)

dinsdag 10 juli-2012
Er zal toch niks gebeurd zijn? We horen niks meer van Rob van de Rhee, de ouwe “schoonzoon” van Maup Caransa. Raar. Toen wij het vermoeden uitspraken dat Floris van de Rhee zijn broer was, stuurde hij meteen persbezweerder Herman Doeleman op ons af. Maar nu we het gordijn steeds verder openschuiven laat de beruchte flessentrekker geen moer meer van zich horen en op zijn website is het net zo stil als in de Gobiwoestijn op zondagochtend.
Overigens heeft ie wel degelijk een broer (in het Groningse ommeland) en zelfs een zus (domweg gelukkig in Amsterdam en getrouwd met een redelijk bekende bef), maar die kunnen het ook niet helpen dat Robbedoes er een smerig potje van maakt. Wat dat betreft leven we met ze mee.
En onze gedachten gaan ook uit naar de heer en mevrouw Stassen, de eigenaren van de door vrouwtje Marieke gehuurde villa aan de Bilthovense Julianalaan. Was dat echtpaar ervan op de hoogte, dat het riante onderkomen van Robbie en Marieke in Bosch en Duin nog niet zo lang geleden door de ING en andere te hoop lopende schuldeisers onder hun reet is weggetrokken via een openbare verkoop? En dat ze vervolgens als dieven in een maanloze nacht hun appartement aan de Astrid Boulevard in Noordwijk hebben verlaten met een huurachterstand van hier tot La Punt? Waarschijnlijk niet. Anders begin je daar toch niet aan zou je zeggen.
Tenzij ze de rimram van Robertje op zijn website voor zoete ketellapper hebben geslikt en geloven dat Robbie het onschuldige slachtoffer is van een lastercampagne. Maar als je geweten zo lelieblank is, hoe komt het dan dat zelfs curatoren je niet kunnen vinden als ze je nodig hebben? Verblijfplaats onbekend.
Tsja, en wat doet zo’n bef dan? Die legt het dossier op een grote stapel en begint aan een volgende klus. En Robbie ook. Op naar de volgende slachtoffers. De Stassentjes? Zou zomaar kunnen. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen