Skip to main content

Vorwärts (003)

03 april 2017

vrijdag 18 november-2011
Het was gisteren weer eens een echt gezellige uitzending van Eén Vandaag.
Warme prak op schoot. Ging over een paar jonge, rechtsafgeslagen avonturiers van de Noordhollandse Widerstandgruppe Ulfhednar. Reden rond met een stel blaffers en hadden wat munitie thuis en werden recentelijk aangehouden door een paar bonnensmurfen na een tip van de secretsmurfendienst, die zonder twijfel binnen deze Ulfclub over een of meerdere oortjes beschikt.
Op zich misschien niet zo opzienbarend. Vroeger had je ook al cowboys. Gezelliger was de mare, dat in België een paar collega's van de Bruderschaft waren opgepakt omdat ze de Vlaamse belangenbehartiger en Bibi's evenknie Filip de Winter wilden kelen. Om die moord vervolgens in de schoenen van de Mo's te schuiven. De Rode Brigades, de strategie van de spanning, de hele mikmak weer van zolder. En dat in een tijd waarin de democratie toch al in het abattoir is beland door via een bewust gecreeërde crisis de Bilderbergers en Trilateralen verder te laten sleutelen aan het Vierde Rijk. Zonder democratisch geouwehoer (1).
Uiteraard kwamen ook de internationale verbindingen van deze vrolijke Gruppen, de Döner-moorden bij onze oosterburen en de gebeurtenissen in Noorwegen aan de orde.
Met jammer genoeg niet al teveel aandacht voor de rol van de respectievelijke secretsmurfendiensten. Maar dat was eigenlijk al zo bij het geduldig faciliteren van de Hofstadgroep en de festiviteiten in New York, in Londen en Madrid. Dus niks nieuws onder de zon.
Ook de Britse contacten kwamen heel even voorbij met een scheet in de richting van Mark Atkinson, de leider van Racial Volunteer Force. De British National Party bleef buiten beschouwing. Jammer, want als er aan de overkant van het plasje één organisatie is met expertise voor dit soort dubbele bodemgrappen dan is het de BNP.
Partijleider en Europees parlementariër Nick Griffin is namelijk hele dikke mik met Roberto Fiore. De huidige aanvoerder van de Italiaanse Forza Nuove, die na de beruchte aanslag in Bologna in 1980 de benen nam. Hij kreeg in absentia een flink aantal jaren kruipruimte aan zijn broek, omdat bewezen werd geacht dat hij de groep die verantwoordelijk werd gehouden voor de aanslag bij elkaar had geharkt. Overigens bestond dat pak Italiaanse narigheid uit 13 terroristen en twee leden van een secretsmurfendienst !!!!.
Hoe dit ook zij, de valse toon is gezet. We kunnen nog heel wat atonale composities verwachten de komende tijd. Als ouverture naar "Eén wereldvolk, één wereldrijk, één wereldelite". Voorwaarts.

1. Vgl. de benoeming (niet de verkiezing) van de heren Papademos en Monti, beiden lid van deze globalistische kermistenten.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
03 april 2017