Skip to main content

zondag 16 mei-2010
Op 7 en 8 mei jl. kwamen de topwolven van de Trilaterale Commissie (1) weer bij mekaar voor hun jaarlijkse babbel over de interessante toestand in de wereld. In Dublin, om in ieder geval het personeel van het Four Seasons Hotel voor een weekendje uit de ww te houden. De rest kon een dikke krijgen en vraagt zich nu terecht af waarom ze in god's name voor dat kutverdrag van Lissabon hebben gestemd. Net als praktisch overal in Europa laat de overgrote meerderheid van de klaverblaadjes de crisis melancholiek over zich heenkomen, maar het kan ook anders.
Een alert clubje mensenrechtenridders had namelijk in de kieren dat naast intrigerende figuren als David Rockefeller en Nout Wellink ook een gerenommeerde Schreibtischmörder bij de babbel was aangeschoven: Henry Kissinger. Net als ene generaal Mladic internationaal gezocht en bij aantreffen meteen rijp om in een kerker te worden gepletterd. In afwachting van zijn proces.
Dus wat doen die Ierse mensenrechtenridders? Die alarmeren hun eigen groene bromsmurfen. Cat in het bakkie zou je zeggen, maar ze trokken een niet. Want om de procedure op gang te brengen hadden de smurfen een krabbel nodig van een hoge flapdrol van het ministerie van Buitenlandse Zaken en jammer nou, dat ministerie was in het weekend gesloten (!!!!). Dus kon dear old Henry zondagmorgen keurig de plane van 11 uur halen en om de aswolk heen weer naar de States terugvliegen.
De enigen die eilie kregen naar aanleiding van deze affaire waren de klokkenluiders zelf. Die hadden zich later op de dag verzameld in een pub en konden nog maar net voorkomen dat hun camera's en hun geschoten beelden in beslag werden genomen.
Want zo gaat dat tegenswoordig in Europa. In de ganzenpas achter het land van Barack Hussein en Henry aan. Op naar één wereld onder leiding van de familie Bilderberg. Heil.

1. Een kind van de familie Bilderberg.

  • Datum: .

dinsdag 18 mei-2010
Nog een gozer die je in de gaten moet houden. Monsieur Dominique Strauss-Kahn. Een haantje dat graag prominent kukelt. Niet alleen baasje van het IMF, maar ook lid van de European Council on Foreign Relations. De tank vol juichende supporters van het Vierde Rijk en een door de familie Bilderberg beheerste aarde, die regelmatig zijn APK-tje krijgt van superspeculant George Soros en zijn rechter bijdehandje prinses Mabel van Oranje-Wipje Smit. De olijke koekhapster (1).
Ook Dominique heeft recentelijk een euro in het zakje gedaan ten faveure van een hechtere en gecentraliseerde EU, nu de euro in een klotenpositie is gemanouvreerd.
Dat die ophanden zijnde move eventueel Griekse toestanden kan opleveren neemt ami Dominique kennelijk even voor lief. Maar Dieu hoort hem brommen. En mocht de boel ook in andere landen uit de klauwen lopen, dan moeten er hardhandige maatregelen worden genomen. Net als buiten de EU.
In dat ledlicht kan het niet toevallig zijn, dat een clubje denkers gisteren in Brussel een rapport naar buiten wurmde dat uitgaat van een grotere rol van de NATO bij het neerslaan van dit soort protesten in de wereld en het binnenvallen bij landen, die een dikke vinger opsteken naar de familie Bilderberg en haar leuke plannetjes. In dat rapport wordt zelfs een opening gehakt naar Moskou. Als de Ruskies willen en voldoen aan de Brusselse voorwaarden dan mogen ze ook meeknuppelen. Over China wordt niet geluld. Laat staan over kutlanden als Brazilië, Iran of Venezuela. Om eens wat te noemen.
Het clubje denkers stond onder leiding van Madeleine Albright. Bill Clinton's voormalige minister van Buitenlandse Zaken, die mede-verantwoordelijk was voor het democratisch platgooien van Servië, het inroepen van de hulp van de zoon van de ouwe Laden bij de strijd tegen Slobo Milosevic en in een later stadium het bewapenen van de Kosovaarse mafia-regering. Madeleine is momenteel directeur van de Council on Foreign Relations, het oudere Amerikaanse neefje van het Europese kind van oom George en Mabel Wipje. En net als ami Strauss-Kahn en oom George lid van de familie Bilderberg. Is het niet een mooie gedachte? Eén wereld, één familie, één bank? Vorwärts. Heil.

1. Zie aflevering 28 van de serie Royalty van gisteren.

  • Datum: .

vrijdag 18 november-2011
Het was gisteren weer eens een echt gezellige uitzending van Eén Vandaag.
Warme prak op schoot. Ging over een paar jonge, rechtsafgeslagen avonturiers van de Noordhollandse Widerstandgruppe Ulfhednar. Reden rond met een stel blaffers en hadden wat munitie thuis en werden recentelijk aangehouden door een paar bonnensmurfen na een tip van de secretsmurfendienst, die zonder twijfel binnen deze Ulfclub over een of meerdere oortjes beschikt.
Op zich misschien niet zo opzienbarend. Vroeger had je ook al cowboys. Gezelliger was de mare, dat in België een paar collega's van de Bruderschaft waren opgepakt omdat ze de Vlaamse belangenbehartiger en Bibi's evenknie Filip de Winter wilden kelen. Om die moord vervolgens in de schoenen van de Mo's te schuiven. De Rode Brigades, de strategie van de spanning, de hele mikmak weer van zolder. En dat in een tijd waarin de democratie toch al in het abattoir is beland door via een bewust gecreeërde crisis de Bilderbergers en Trilateralen verder te laten sleutelen aan het Vierde Rijk. Zonder democratisch geouwehoer (1).
Uiteraard kwamen ook de internationale verbindingen van deze vrolijke Gruppen, de Döner-moorden bij onze oosterburen en de gebeurtenissen in Noorwegen aan de orde.
Met jammer genoeg niet al teveel aandacht voor de rol van de respectievelijke secretsmurfendiensten. Maar dat was eigenlijk al zo bij het geduldig faciliteren van de Hofstadgroep en de festiviteiten in New York, in Londen en Madrid. Dus niks nieuws onder de zon.
Ook de Britse contacten kwamen heel even voorbij met een scheet in de richting van Mark Atkinson, de leider van Racial Volunteer Force. De British National Party bleef buiten beschouwing. Jammer, want als er aan de overkant van het plasje één organisatie is met expertise voor dit soort dubbele bodemgrappen dan is het de BNP.
Partijleider en Europees parlementariër Nick Griffin is namelijk hele dikke mik met Roberto Fiore. De huidige aanvoerder van de Italiaanse Forza Nuove, die na de beruchte aanslag in Bologna in 1980 de benen nam. Hij kreeg in absentia een flink aantal jaren kruipruimte aan zijn broek, omdat bewezen werd geacht dat hij de groep die verantwoordelijk werd gehouden voor de aanslag bij elkaar had geharkt. Overigens bestond dat pak Italiaanse narigheid uit 13 terroristen en twee leden van een secretsmurfendienst !!!!.
Hoe dit ook zij, de valse toon is gezet. We kunnen nog heel wat atonale composities verwachten de komende tijd. Als ouverture naar "Eén wereldvolk, één wereldrijk, één wereldelite". Voorwaarts.

1. Vgl. de benoeming (niet de verkiezing) van de heren Papademos en Monti, beiden lid van deze globalistische kermistenten.

  • Datum: .

door Jan Portein

Linksom of rechtsom, we zullen die Hunnenleider in Moskou op de knieën dwingen. Voorlopig alleen door onze groene pianoswaffelaar in Kiev te voorzien van alles wat mooi en lelijk is. Of liever lelijk en lelijk. Zo hebben onze Londense NATO-gabbers de Oekries gisteren toegezegd een toetje te zullen uitserveren bij de op het menu staande maincourse: tanks à la Challenger. In de vorm van granaten met een toefje depleted uranium, die bijvoorbeeld indertijd in Irak een spoor van kankergevallen en geboorteafwijkingen achterlieten. Maar waar gekookt wordt valt wel eens een slablaadje tussen de biefstukken. De chef van de Russische braderie aan de overkant, die toevallig net een Chinese collega de keuken liet zien, heeft inmiddels al fier aangekondigd dat hij met een gelijkwaardig menu de concurrentiestrijd zal voortzetten. Wat dus ondermeer zal inhouden dat we binnenkort in heel Oekraine met dezelfde ziekteverschijnselen zullen worden geconfronteerd als eerder in Irak. Over vooruitgang gesproken. Maar er is meer. Vier Republikeinse (!) volksvertegenwoordigers in Washington hebben er bij de huidige huurder van het Witte Gekkenhuis op aangedrongen de kleine komiek in Kiev te voorzien van bommen die vanuit de lucht gelanceerd worden en dan zo heerlijk boven de grond uit elkaar spatten in talloze Magere Heindeeltjes. Oftewel clusterbommen. Dat moet pappa Joe toch in de oren klinken als een song van Rodgers & Hammerstein. Ach ja, de Hunnen hebben die bommen ook. Maar hé, het kan maar een keer kermis zijn. Stay tuned.

  • Datum: .