Skip to main content

Gestrekt been (002)

19 december 2016

Nee, op het linkeroog niet. Geen rol voor Britse geheimsmurfen en/of Amerikaanse puntmutsen bij het doorknippen van Wippieleider Assange's internetverbinding. De Ecuadoraanse overheid vond het wel even mooi toen er drie vetbetaalde causerieën van Killary het net waren opgepleurd. Die had zij van Clinton voorgedragen op uitnodiging van banksters, waaronder Goldman Sachs dat indertijd zo ferm voorop liep bij de bezorging van de wereldwijde recessie. Hoe het zit zit het, maar aan datzelfde Goldman Sachs had de Ecuadoraanse regering later tijdelijk een paar mud goud verpand om de slinkende cashvoorraad een kontje te geven. Bovendien kennen president Correa en Killary elkaar persoonlijk en dat schept een band.
En hoe gek het ook klinkt, ook bij het blokkeren van de rekeningen die Rusland Today bij de Nat West bank had lopen was op het rechteroog ook geen rol te bespeuren van 007smurfen. De spaarvarkenhoeder die optrad namens de hele kudde van de door de Britse overheid gestutte Royal Bank of Scotland gaf geen reden op voor die plotselinge move. En première May waste haar handen schielijk in een bakkie onschuld.
Waren we gisteren dus wat voorbarig met de introductie van vileine geheimsmurfen in deze affaires? Hoeft niet, want dit soort lieden werken in het duister, dus je weet nooit wat ze precies uitspoken. Tenzij Wippieleaks, Anonymus, werknemers van Booz, Allen, Hamilton of een Roemeense hacker het op hun heupen krijgen en de boel op straat mikken.
Liefst voor 8 november, maar met Sinterklaas of Kerst is ook goed. Gezellig. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
19 december 2016
Gestrekt been