Skip to main content

Het gebeurde vanochtend. De internetverbinding van Wippieleakvoorganger Julian Assange werd doorgeknipt. Volgens een woordvoerder van de organisatie door een staatsinstantie. Welke? Bleef in het duister. Van welke nationaliteit? Idem. Maar we mogen aannemen dat een Britse smurfenclub verantwoordelijk is voor de move. Waarschijnlijk op verzoek van Amerikaanse puntmutsens, die als de dood zijn dat Wippieleak “in samenwerking met de Russen” nog meer vuil over de uitverkoren Democratische presidentskandidaat en aanhang gaat uitstorten. Van zakkenvullen tot het opgeilen van de speenstream media, het uitschakelen van tegenstanders en buitenhuwelijkse strapatsen in het gebied ten zuiden van de navel.
Maar daar bleef het niet bij. Vanochtend werden ook alle Britse bankrekeningen van Russia Today geblokkeerd. De reden mag duidelijk zijn: een einde maken aan de Russische propaganda en nieuwsvervalsing. De misérables mochten eens geloof gaan hechten aan die kutberichten uit Moskou en de Ecuadoraanse ambassade in Londen. Hallo meneer Goebbels, bent u daar?

  • Datum: .

Nee, op het linkeroog niet. Geen rol voor Britse geheimsmurfen en/of Amerikaanse puntmutsen bij het doorknippen van Wippieleider Assange's internetverbinding. De Ecuadoraanse overheid vond het wel even mooi toen er drie vetbetaalde causerieën van Killary het net waren opgepleurd. Die had zij van Clinton voorgedragen op uitnodiging van banksters, waaronder Goldman Sachs dat indertijd zo ferm voorop liep bij de bezorging van de wereldwijde recessie. Hoe het zit zit het, maar aan datzelfde Goldman Sachs had de Ecuadoraanse regering later tijdelijk een paar mud goud verpand om de slinkende cashvoorraad een kontje te geven. Bovendien kennen president Correa en Killary elkaar persoonlijk en dat schept een band.
En hoe gek het ook klinkt, ook bij het blokkeren van de rekeningen die Rusland Today bij de Nat West bank had lopen was op het rechteroog ook geen rol te bespeuren van 007smurfen. De spaarvarkenhoeder die optrad namens de hele kudde van de door de Britse overheid gestutte Royal Bank of Scotland gaf geen reden op voor die plotselinge move. En première May waste haar handen schielijk in een bakkie onschuld.
Waren we gisteren dus wat voorbarig met de introductie van vileine geheimsmurfen in deze affaires? Hoeft niet, want dit soort lieden werken in het duister, dus je weet nooit wat ze precies uitspoken. Tenzij Wippieleaks, Anonymus, werknemers van Booz, Allen, Hamilton of een Roemeense hacker het op hun heupen krijgen en de boel op straat mikken.
Liefst voor 8 november, maar met Sinterklaas of Kerst is ook goed. Gezellig. Stay tuned.

  • Datum: .