Skip to main content

Van rundpaard tot snappermakreel (001)

02 april 2017

vrijdag 22 februari-2013
Oké, het mag niet kosher zijn om het vlees van een paard of een ezel weg te labelen als rundvlees. Maar heb je ooit geproefd dat op je heftig aangeklede hamburger de restanten van een hinnikende viervoeter lagen? Niet dus. En mocht je al bekropen worden door enige twijfel dan werd die weggespoeld met een emmer cola. Wat dat betreft kan je bij KFC al jarenlang aan de gefrituurde kadavers van kreupele papegaaien hebben zitten knagen. Of bij FEBO een frikandel hebben getrokken met ingrediënten uit het dichtstbijzijnde dierenasiel. Als je er maar een flinke blurb Heinz en een maaltje uien op mietert proef je verder niks meer van het vlees of wat ervoor doorgaat. Trouwens, wie kent niet het verhaal dat de buurtchinees 'snachts rondwaart als honden- en kattenmepper?
De laatste trend in smikkelland is de sushibar. We voelen uw vraag bij onze enkels omhoogkruipen: is daar ook iets mee? Nou, wij zouden onze hand er niet voor in de magnetron willen duwen, maar een kakelvers Amerikaans rapport spreekt boekdelen. Denk je een red snappertje te hebben veroverd is het bij wijze van spreken een schele pos met een fout label. En datzelfde geldt vaak voor een toptonijn. Als u iets meer wilt weten over deze desastreuze berichten van de vismarkt bij deze. Smakelijk.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 april 2017
Van rundpaard tot snappermakreel