Skip to main content

FBI in de polder (002)

16 juni 2015

Duim omhoog. We kregen op ons eerste artikeltje over Mootje A. van gisteren meteen een alleraardigste suggestie. De moeite waard om die in extenso in het publieke domein te pletteren. Komt ie:

Beste mensen van Kleintje Muurkrant [wij dus, red.], In reactie op de vraag “Iemand?” aan het eind van het artikel “FBI in de polder”. Jullie speurzin kennende is dit misschien een deur die inmiddels te wagenwijd open staat om alsnog in te trappen, maar voor zover ik kon overzien is de meest zichtbare connectie tussen Zegwaard en de “lichtgetinte medemens” de gewelddadige overval op Zegwaard door Marokkanen en de nasleep daarvan. Googlen op “Zegwaard” en “Reda” levert een hoop leesvoer op. Misschien gaat het om een wraakactie vanwege een van de "broeders” die vastzit. Of, om meer in het stramien te blijven, een FBI-achtig opzetje: om het in-een-moeite-door verzamelen van belastend materiaal tegen deze meneer Reda of iemand nog dieper in het Marokkaanse wereldje. Zoiets misschien? Ik gok maar wat in huis-tuin-en-keukendetectivestijl”.

Kijk, daar houden we van. Lezers die ideeën aandragen waarmee we al dat geneus van Ronnie's gleufhoedencircus een beetje in de kieren kunnen houden. Hierbij een oproep aan alle Nederlandse keukendetectives: mocht u iets op het spoor zijn aarzel niet en mail ons. Stay tuned. 

 
Klik hier om uw reactie toe te voegen
16 juni 2015
FBI in de polder