Skip to main content

Octopussy (490)

dinsdag 12 maart-2013
Nee. Volgens Marthin Henken, het baasje van PowerNoc, maakt zijn onderneming geen gebruik van de formidabele expertise van de zich op de rots van Gibraltar teruggetrokken Robbie van de Rhee (1). Blijven we wel zitten met de verklaring van een potentiële investeerder in PowerNoc, dat hij voor een afspraak onze Robbie aan de telefoon kreeg. Moet een humorist zijn geweest.
Nee. Marthin was niet betrokken bij het faillissement van de Almeerse hallofirma Wijzenraedt. Toegegeven, hij had er wel gewerkt, maar had de aftocht geblazen toen alles nog zonnig leek.
Nee. Marthin had nooit iets te maken gehad met het malafide Turkse fruit dat bij de firma TRE na de lunch werd uitgedeeld om de smaak van afgesneden lichaamsdelen wat te verzachten. Hij was wel 8 maanden aan de boorden van de Egeïsche Zee aan de slag geweest om voor zijn Turkse broodheren opdrachtgevers als Vodafone en KPN binnen te sleutelen. Gek, nou stond in ons geheugen opgeslagen dat hij daar veel langer heeft rondgebanjerd. Maar dat kunnen we niet meer checken, want dat hele Turkse gedoe is van Marthin's LinkedIn pagina verdwenen. Nou ja. Vort.
En nee. Marthin was nog nooit door zijn broers verder geholpen als het eens even niet lekker liep. Het liep namelijk altijd lekker. Heeft Marthin misschien verdrongen dat zijn Haarlemse BV Grondwaarde in juni 2009 te pletter liep op het kopje van Bloemendaal. Dat ongeval staat ook niet vermeld op Marthin's LinkedIn pagina. Maar je kan niet alles hebben.
Btw. Wij hadden gemeld, dat een van Marthin's broers zijn best deed bij Fortis. Moest Fortress zijn. Een stenenstapelaar met wie wij ook al eens in de clinch hebben gelegen over een onsmakelijk geurend gevalletje in een zuidelijke carnavalsstad. Hebben we uit veiligheidsoverwegingen maar van de site getrokken onder het credo “Waar gehakt wordt valt wel eens een wormvormig aanhangsel”. Stay tuned.

(1) Zie voor onze vragen aflevering 489 dd. 1 maart 2013

Klik hier om uw reactie toe te voegen