Skip to main content

Bombs away (012)

16 januari 2017

donderdag 2 mei-2013
Het gaat gewoon door. Elke scheet die in Boston wordt gelaten over het “onderzoek” in de zaak van de vliegende pannen krijgt in Nederland de volle aandacht van de heilige Huysjes. Maar berichten over de uiterst interessante familie van de twee Tsarnaev-boys? Forget it. Zelfs het feit dat oompje Ruslan Tsarni voor de aan de CIA-lepra lijdende USAID werkte en werkt, voor het door de CIA-pest besmette Halliburton in touw is geweest en de schoonzoon uithing van topnulnul Graham Fuller komt niet aan de beurt. Om met name het belang van het laatste nog eens te onderstrepen schuiven wij graag nog het prakkie van aflevering 11 op uw bord en zouden dan daarna als toetje nog een uitspraak van deze aartsgladiool willen serveren. Komt ie:

“Onze begeleidingspolitiek van de Islamitische evolutie en ze te helpen bij hun strijd tegen onze tegenstanders werkte perfect in Afghanistan tegen het Rode Leger. Dezelfde doctrines kunnen nog steeds worden gebruikt bij het destabiliseren van wat er aan Russische macht is overgebleven en vooral om de groeiende Chinese invloed in Centraal Azië een halt toe te roepen”.

Alsteblaft. Hoor je het rechtstreeks uit de paardenbek. Voor die ellendige destabilisatie gebruik je bijvoorbeeld een neef van je schoonzoon, die toevallig uit dat gebied vandaan komt en er ook nog familie heeft. En mochten die kutrussen of kutchinezen jouw mannetje in de kieren krijgen dan haal je hem terug. Kan ie altijd aan het thuisfront nog iets moois doen. Pannen laten vliegen of zo. Van Milaan naar Boston is in wezen maar één stap. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
16 januari 2017