Skip to main content

De moord op Louis Sévèke (027)

09 januari 2022

Oproep: wie heeft of heeft gehad/ kent iemand die heeft of heeft gehad het ‘herinneringsboekje’ van Marianne Docters van Leeuwen? Dit boekje werd begin januari 1999 na de dood van M. Docters van Leeuwen (1969-1999) samengesteld door en/of ondertekend door Louis Sévèke en Hilde Janssen.

Het herinneringsboekje werd -vergezeld van een aanbevelingsbrief en een uitnodiging voor de begrafenis- in januari 2007 aangetroffen in een boedelkluis in Rotterdam die was gehuurd door verdachte Marcel Teunissen.

Deze vondst ging daarna in het onderzoek naar de betrokkenheid van Teunissen een eigen leven leiden: in de media -en wellicht ook in het politie-onderzoek- werd ‘de rouwkaart’ gezien als aanwijzing voor een meer dan oppervlakkige bekendheid van het slachtoffer met Teunissen.

In haar getuigenisverklaring van april 2007 geeft Suzanne Schuurmans aan dat het boekje en het begeleidend schrijven ‘iets van 400’ keer zijn verstuurd, ‘naar aanleiding van het adressenboekje en de spullen van Marianne. Verder kwamen er namen naar voren door anderen die Marianne toen ook kenden’.

Wij zijn benieuwd naar inhoud van boekje en brief, naar de band tussen ontvanger en overledene en naar de relatie tussen ontvanger en Louis Sévèke.

(JoopFinland)

Gertjan
He Run,
Yes! - dat boekje willen we wel hebben. Wil je dat opsturen naar onze postbus 703, 5201 AS, 's-Hertogenbosch en doe er een briefje bij met je bankrekening-nummer of je adres dan gaan daar een paar euro's naar toe, OK?

Run Slinkers
Ik heb het boekje, uit de kringloop. Verder weet ik er niets van. Je mag het hebben!

Gertjan
he Run,

Boekje is binnen, superbedankt...

Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 januari 2022
De moord op Louis Sévèke