Skip to main content

De grijze wolf en de 28 geitjes (003)

07 mei 2016

Wij in de tang van de Turken? Nee hoor, echt niet. Zegt Mark Damesfiets. Wat gebeurt er? Ebru Umar wordt opgepakt in Kusadasi. Erdogannef blijkt te zijn gestruikeld over een paar van haar tweets en haar oproep aan de sultan van Turkije in het dagvod Metro om zichzelf te fucken. Dat alles naar aanleiding van de oproep van het Turkse consulaat in 010 aan alle Holturken om de NSB-er uit te hangen als ze iets kwalijks menen te ontdekken in hun bloedeigen gemeenschap. Iedereen “verontwaardigd” en “geschokt”. Het ministerie van Bilderbert Flapdrol “zit er bovenop” en de Kamer wil een spoeddebat. En dan te weten, dat binnenkort alle Turken visavrij het Vierde Rijk mogen bestormen. Dankzij de geweldige vluchtelingendeal. Zo niet, dan kan krijgen de uitbaters van de rubberen pontjes hun vaarbewijs weer terug. Tang? Wij? Echt niet.
Loopt Ebru echt gevaar? Daar lijkt het niet op. Maar dit is al erg genoeg zou je zeggen. Hoewel. De Turkse schrijver Ergun Poyraz is vrijdag dood aangetroffen. De oorzaak is nog onduidelijk. Een van de voorwaarden waaraan iemand moet voldoen om in Turkije president te worden is dat je minimaal 4 jaar lang met succes een universitaire opleiding hebt genoten. Na diepgaand grutten tilde Ergun naar buiten, dat het diploma van de universiteit van Marmara waarmee Erdogannef wappert vals is.
Op de datum van afgifte bestond die Universiteit namelijk niet. De politieke partij “Redding van het volk” gooide die ontdekking met gevaar voor eigen leven voor de kadi. Uitslag nog onbekend. Maar Ergun is dood. Diepe zucht als Ebru straks terug is. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
07 mei 2016
De grijze wolf en de 28 geitjes