Skip to main content

JSFFEWACHTENOG (001)

09 april 2017

maandag 26 maart-2012
Kan geen toeval zijn. In de USSA kraamt de Government Accountability Office een vers rapportje de wereld in over de JSF dat het gebruik van Temazepam rond Washington heeft verdrievoudigd en wat gebeurt er op het talud van de Hofvijver? Wordt JSF-fan en containerwipper Jack de Vries directeur van Hill & Knowlton in Nederland. Een Amerikaanse PR-winkel, die indertijd bijvoorbeeld verantwoordelijk was voor het bericht dat Saddam's soldaten in Koeweit honderden ongeboren babies lek prikten.
Volgens Jack gaat hij zich bij H & K niet specifiek bezighouden met reclame voor de JSF. Nee, nee, maar PR betekent heel vaak Public Restyling. Een zure bom met slagroom. Maar soms ook gewoon liegen. En dat is wat Jack's nieuwe broodheer doet. Onder andere voor leden van het Koninklijk Huis. Die zal Jack in de nabije toekomst dan ook wel tegenkomen. Lekker losjes entre nous. Bij de CHIO in Rotjeknor of zo. Want de Oranjes houden van peerden en oh wat gezellig nou, daar is nog een peerdenliefhebber. Robbie Vellekoop. De Haagse mr. Ten Percent, die zoveel doet om ons de JSF door de strot te duwen, terwille van zijn eigen knip. Vandaar misschien de ferme donaties aan de partijkas van Mark en Hansje en het slippen dragen van de keunigin op de peerdentribune.
Is Jack echt nodig om de JSF hier op koers te houden? Jawel. Volgens de Government Accountability Office zullen de ontwikkelingskosten binnenkort de 1000 miljard overschrijden. Geen punt, als we hem dan maar wel volgend jaar of zo boven Leeuwarden kunnen laten bulderen. Nou dat zal volgens voornoemde Office niet gebeuren. Naast alle andere technische sores blijkt er nu namelijk ontieglijk gelazer te zijn met de software. Betekent? Het wordt wel 2018.
Tja, en hoe verkoop je dat? Door een tophengst in te huren. Zet hem op Jack.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 april 2017
JSFFEWACHTENOG