Skip to main content

Main Core (001)

03 april 2017

maandag 28 juli-2008
En wij vorige week grappig doen over een artikeltje van ene Philip Anderson. Die malloot van Family Security Matters, die Bush tot keizer van de VS cq. de wereld wilde verheffen. For life. Dus over een paar maanden geen halve zwarte of een ouwe con aan het bewind, maar gewoon Bush tot ie omvalt. Normaliter ondenkbaar, maar er is een gaatje. Want mocht bijvoorbeeld wegens enorm succes aan de overkant van de plas toch een tweede voorstelling van Osama's Flying Circus worden gearrangeerd in het op dat moment door een beurskrach geplaagde land, dan wordt de staat van beleg afgekondigd. En net als bij de gebeurtenissen op 9/11 wordt Bush dan van het plaatsje Hot naar het gehucht Her gesleept tot ie veilig op de stoep van Warren Buffett kan worden gedropt. En Cheney verdwijnt in zijn eigen bunkercomplex om de Continuity of Government te garanderen. Dan volgen massale arrestaties onder potentiele, bij voorkeur Democratische oproerkraaiers. Hoeven ze niet al te lang naar te zoeken, want als je de verhalen mag geloven staan er bij de NSA zo'n 8 meloen Amerikanen keurig geregistreerd als staatsgevaarlijk. Dankzij Main Core. Een database die in de jaren tachtig in elkaar is gefrutseld onder leiding van Pappa Bush en ouwe getrouwen als Dick Cheney en Donald Rumsfeld. Met gebruikmaking van het toen revolutionaire tracking system PROMIS, gestolen van de firma Inslaw (1). En zeg niet dat het niet kan als de boel rond Wall Street al dan niet letterlijk in elkaar pleurt. Vraag is overigens wat er dan hier gebeurt. Want als daar de hele zooi in elkaar plettert houden we het hier ook niet droog.
Stuurt Balkie dan ook allerlei lieden de straat op om al serving en protecting de oproerkraaiers of orthodoxe baarden met een klop op de deur te verrassen? Kan. En ze hoeven daar niet lang naar te zoeken, want in Den Haag wordt ook al jaren gebruikgemaakt van PROMIS en wat het afluisteren van telefoons betreft zijn we wereldkampioen. Gegevens vernietigen? Haaaaahahahahahah. Bent u blond? Of je in die situatie mag blijven schrijven wat je wilt? Haaaaaaahahahah. Nee natuurlijk niet. En we weten niet of u het in de smiezen heeft, maar aan die vrijheid wordt nu al stevig getornd. Vooral op het net. Maine tekel.

1. Zie daarvoor bijvoorbeeld het artikel De Bank, aflevering 2 op de site van De Morgenster of Kleintje Muurkrant nummer 333.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
03 april 2017