Skip to main content

maandag 28 juli-2008
En wij vorige week grappig doen over een artikeltje van ene Philip Anderson. Die malloot van Family Security Matters, die Bush tot keizer van de VS cq. de wereld wilde verheffen. For life. Dus over een paar maanden geen halve zwarte of een ouwe con aan het bewind, maar gewoon Bush tot ie omvalt. Normaliter ondenkbaar, maar er is een gaatje. Want mocht bijvoorbeeld wegens enorm succes aan de overkant van de plas toch een tweede voorstelling van Osama's Flying Circus worden gearrangeerd in het op dat moment door een beurskrach geplaagde land, dan wordt de staat van beleg afgekondigd. En net als bij de gebeurtenissen op 9/11 wordt Bush dan van het plaatsje Hot naar het gehucht Her gesleept tot ie veilig op de stoep van Warren Buffett kan worden gedropt. En Cheney verdwijnt in zijn eigen bunkercomplex om de Continuity of Government te garanderen. Dan volgen massale arrestaties onder potentiele, bij voorkeur Democratische oproerkraaiers. Hoeven ze niet al te lang naar te zoeken, want als je de verhalen mag geloven staan er bij de NSA zo'n 8 meloen Amerikanen keurig geregistreerd als staatsgevaarlijk. Dankzij Main Core. Een database die in de jaren tachtig in elkaar is gefrutseld onder leiding van Pappa Bush en ouwe getrouwen als Dick Cheney en Donald Rumsfeld. Met gebruikmaking van het toen revolutionaire tracking system PROMIS, gestolen van de firma Inslaw (1). En zeg niet dat het niet kan als de boel rond Wall Street al dan niet letterlijk in elkaar pleurt. Vraag is overigens wat er dan hier gebeurt. Want als daar de hele zooi in elkaar plettert houden we het hier ook niet droog.
Stuurt Balkie dan ook allerlei lieden de straat op om al serving en protecting de oproerkraaiers of orthodoxe baarden met een klop op de deur te verrassen? Kan. En ze hoeven daar niet lang naar te zoeken, want in Den Haag wordt ook al jaren gebruikgemaakt van PROMIS en wat het afluisteren van telefoons betreft zijn we wereldkampioen. Gegevens vernietigen? Haaaaahahahahahah. Bent u blond? Of je in die situatie mag blijven schrijven wat je wilt? Haaaaaaahahahah. Nee natuurlijk niet. En we weten niet of u het in de smiezen heeft, maar aan die vrijheid wordt nu al stevig getornd. Vooral op het net. Maine tekel.

1. Zie daarvoor bijvoorbeeld het artikel De Bank, aflevering 2 op de site van De Morgenster of Kleintje Muurkrant nummer 333.

  • Datum: .

maandag 17 november-2008
Even terug naar 9/11. George Wacko zit net in een klasje van intellectuele evenknietjes in achter-Florida te luisteren naar juf, of daar komt een presidentenfluisteraar opdraven die hem op de hoogte brengt van de eerste voorstelling van Osama's Flying Circus op Manhattan. De reactie van opperbevelhebber George staat nog steeds op ons netvlies en wijde omgeving: hij stortte zich vol overgave in een leesboekje vol geitenintriges. Over het antwoord op de vraag hoe onze vriend kennis nam van de tweede voorstelling zijn de afgestudeerden onder ons het nog niet eens. Maar zeker is wel dat ie daarna hop hop de Air Force One werd binnengeloodst en dagenlang van hot to her werd gevlogen. Tot ie uiteindelijk in de voortuin van Warren Buffett aan de grond werd gezet (1) . In de tussentijd wist het Amerikaanse volk bij ohmygawd niet waar hij uithing. En dat gold eveneens voor zijn schaduw, Dick Cheney. Vreemd? No way, Jose. Dit geheimzinnige gedreutel maakte deel uit van het Continuity of Government programma. In elkaar gesleuteld in de tijd dat de vader van Wacko vice-prez was. Voor het geval dat die achterlijke Ruskies uit de lucht zouden komen vallen. Het plan omvatte ook de mogelijkheid tot het uitroepen van de staat van beleg en het bijhouden van Main Core. Een gigantische databank vol gegevens over meloenen Amerikanen, die door de blanke elite als een gevaar voor de samenleving werden gezien. Van lefties tot spics, van niggers tot wops etcetera etcetera. Na 9/11 besloot Washington dat het afleggen van burgers best wat kon worden uitgebreid. Zoiets als in Nederland, maar dan op zijn Amerikaans. Grondwet? Schijt an. Sinds dat besluit barst Main Core bijna uit zijn voegen.
Wie denkt dat deze praktijken door de poedel van Oprah Winfrey zullen worden teruggedraaid moet even naar dokter. Het wiemelt nu al van de voorspellingen dat er iets ernstigs staat te gebeuren na de machtsoverdracht in januari. Iets dat 9/11 degradeert tot het niveau van een inbraak bij Bart Smit. Dus die Obama is gewaarschuwd. Geen geintjes. Anders deel je minimaal het lot van Vogelaar. In de ganzenpas blijven lopen. Zo niet, dan ben je de lul. Was getekend, Big Brother.

1. Warren is recentelijk supernerd Bill Gates gepasseerd als rijkste stinkerd van Amerika.

  • Datum: .