Skip to main content

Bombs away (006)

16 januari 2017

maandag 22 april-2013
De theorieën gieren weer om je oren. En die gaan haast zoals gebruikelijk over de mogelijke rol die een of meerdere Amerikaanse overheidsvehikels hebben gespeeld bij de lancering van twee pannen met inhoud bij de finish van de Bostonse marathon. Met de Tsjetsjeens-Amerikaanse gebroeders Tsarnaev in een rol à la Oswald. Onzin? Gooien we er maar weer eens de operatie Northwoods tegenaan. Een plannetje van de Amerikaanse legertop onder leiding van generaal Lyman Lemnitzer uit 1962, dat ten doel had om een oorlog met Cuba uit te lokken (1). Een voorstelletje daaruit is in de Bostonse context de moeite waard om te herhalen. Komt ie:
"We could develop a communist Cuban terror campaign in the Miami area, in other Florida cities and even in Washington”.
President Kennedy zag er niks in en promoveerde Lemnitzer datzelfde jaar nog weg naar Brussel als hoogste baasje van de NATO. Het jaar daarop werd Kennedy vermoord. Oswald kreeg de blackpeter, Lemnitzer bleef ondanks geruchten buiten schot en werd heel toevallig door prins Bernhard uitgenodigd om eens een Nacht op de kale Bilderberg door te brengen. Zowel de NATO als de konkelclub van Bilderberg hadden een vinger in het optreden van de door de CIA in het leven getrapte geheime stay-behind organisaties in West-Europa (2).
In december 1969 ontploften de eerste Gladiobommen in Italië, waarbij tientallen doden en meer dan honderd burgerslachtoffers vielen. De Rode Brigades kregen de negropietro. Lemnitzer was net afgezwaaid bij de NATO.
Operatie Northwoods mag dan niet door zijn gegaan. Operatie Gladio wel degelijk. Dus wie zegt dat Operatie Boston geen inside job was? Kan zomaar. Zonder Lemnitzer, dat wel. Stay tuned.

(1) Lees en laat uw haar ten berge rijzen.
(2) Zie voor die rol van Bilderberg het artikeltje “Bilderbilly” (3) dd. 12 april 2013

Klik hier om uw reactie toe te voegen
16 januari 2017