Skip to main content

Snowden? Who the fuck is Snowden? (001)

20 januari 2017

dinsdag 3 december-2013
Dat moet toch een aardig centje gekost hebben. Dat nieuwe evaluatierapport van Stan Dessens en zijn cluppie. Over de uitbreiding van de bevoegdheden van onze twee nationale neusinstanties. Alsof Edward Snowden nooit een paar boeren heeft gelaten adviseert deze verzameling mafkezen aan onze bijmekaargegraaide vertegenwoordigers in Den Haag om de AIVD en MIVD toestemming te geven om hun sleepnetten in de nabije toekomst ook uit te gooien in de kabelzee. Om het groeiend gevaar van de kant van bedevaartgangers naar Aleppo, diplomatieke kinderbeulen, draaiorgel-zzp-ers, JSF-kamikazepiloten, Jeroen, Gouden Dageraad-sympathisanten, Avondrood-liefhebbers, de kapper van Carolien Tensen etcetera etcetera in de kiem te smoren.
Als de neusjes hun zin krijgen kunnen ze voortaan op een van hun trefwoorden ook alle eenvoudige conversaties op de kabel naar binnen trekken. Stel dat ze “kutkever” als trefwoord op hun lijstje hebben staan en je gebruikt die onwelvoeglijke term tegen een juf die dreigt je een plastic zak over je kop te trekken als je geen lid wordt van de Postcodeloterij (oeps, ook riskant!), dan is meteen iedereen uit je leeftuintje de pietneut. Die worden allemaal afgeluisterd. Terwijl ze van toet noch kutkever afweten. Privacy? Wat was dat ook alweer?
De Tweede Kamer schijnt in meerderheid geneigd te zijn om van al die blaadjes die Stanneman en zijn mafketels hebben laten bedrukken alternatief toiletpapier te maken. Heb je hier en daar wel een stukkie tekst op je reet staan, maar daar hoort het schrijfsel van Stannie ook thuis. Zonde van de poen.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
20 januari 2017
Snowden? Who the fuck is Snowden?