Skip to main content

Fuck (029)

20 januari 2017

donderdag 12 juni-2014
Gezellig. Afgelopen dinsdag persten wij bij u al het bericht naar binnen dat chocogarch Petro Poroshenko al jaren en jaren als agent optrad voor Amerikaanse snuffelclubs. Is dat comfortabel als je eenmaal tot president van Oekraine bent verheven? Hangt ervan af wat je in de voorafgaande periode allemaal aan info hebt gespuid. Als je in de komende jaren niet netjes in de ganzenpas van Washington loopt kan dat namelijk tegen je gebruikt worden.
Nu is alles nog dikke mik. Petro was nog niet benoemd of hij kreeg bezoek van een delegatie Atlantische snuffelpatsers onder leiding van Frank Archibald, directeur vuile streken van de CIA.
Frank werd ondermeer gechaperonneerd door James Raymond Egan (vroegere CIA-stationschef in Kiev), Mark Davidson (de opvolger van James Raymond), Mark Buggy (stationschef in Istanbul), Adrzej Derlatka (een CIA-koekoek in het nest van de Poolse snuffelgemeenschap) en Kevin Duffin (een CIA-koekoek in de top van verzekeringsmaatschappij Brower). Wat er besproken werd bij een koppie koffie met een chocokoekie weten we niet, maar veel moois zal het niet geweest zijn. Zeker niet voor de Oekrainse bevolking. Want waar twee olifanten vechten, lijdt het gras altijd het meest. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
20 januari 2017