Skip to main content

Bom onder Rutte's MH17 verhaal (008)

29 juni 2020

Aan het front van het door corona naar de achtergrond geduwde spektakel van het proces tegen de 4 verdachten van MH17, dat bedoeld was om onze bevolking tot agressief anti-Rusland sentiment aan te zetten, hebben zich opmerkelijke ontwikkelingen voorgedaan. De Oekraïense straaljager(s), altijd afgedaan als 'Russische propaganda', is opeens opgedoken in 'betrouwbare' MSM. Ook is de rol van Bellingcat/Elliot Higgins (Engelse geheime dienst) onder vuur gekomen.
In een pleidooi dat aan Dimitrof voor de nazi-rechtbank te Berlijn na de Rijksdagsbrand doet denken, hebben advocaten ten Doeschate en van Eijk van verdachte Oleg Poelatov 'de straaljager van Bonanza-media gekaapt': er zou sprake zijn van een aanval door een Oekraïense Suchoi, mogelijk gevolgd door een BUK.
Áls dit zou kloppen is door wie deze Buk werd afgevuurd de volgende vraag. Werd MH17 gebruikt als lokaas voor de opstandelingen of schoot Kiev in koelen bloede het Maleisische toestel uit de lucht?
In de luwte van het Corvid19-circus komt er opnieuw een flinke deuk in het 'onderste steen boven' verhaal van Rutte.
Het potentiële verdachte Oekraïne deel uit laten maken van JIT betaalt zich verkeerd uit, nu twijfel wordt gezaaid aan het elementaire onderdeel van de beschuldigingen: Rusland heeft het gedaan 'punt uit'.
Voor de nabestaanden die vanaf dag 1 in het verhaal van Rutte hebben geloofd wordt dit een tragedie. Ze komen er achter dat ze systematisch zijn voorgelogen.  (WK)

WK
http://johnhelmer.net/mh17-trial-prosecutors-warn-judges-not-to-unravel-ukrainian-cover-up-reject-calling-russian-general-konashenkov-to-testify/
Klik hier om uw reactie toe te voegen
29 juni 2020
Bom onder Rutte's MH17 verhaal