Skip to main content

Verschil moet er zijn (001)

08 april 2017

dinsdag 31 mei-2011
Op 9 juni is het weer zover. Dan komen de Bilderbergers weer bijmekaar. Dit keer in het Zwitserse Sankt Moritz. Om lekker te lullen over de volgende maatregelen die nodig zijn om de wereld te kneden naar hun evenbeeld. Eén prominent zal er dit keer niet bij zijn. Dominique Strauss-Kahn. Geassisteerd door een topbef verzamelt hij momenteel oud-CIA-smurfen, privé-snuffelaars en p.r.-bollebozen om minimaal dertig centimeter van zijn geschonden imago te repareren.
Een andere oudgediende en naughty boy zal er zonder twijfel wel bij zijn: burggraaf Etienne Davignon. De ere-president van Bea's Wild Bunch, voormalig vieze-voorzitter van de Europese Commissie, lid van de door de weduwe Bruinsma geleide European Council of Foreign Relations en topper van de Belgische Generale Maatschappij. In tegenstelling tot DSK werd hij nooit achter het gaas gemieterd na een nummertje wildsexen. Was daar dan aanleiding voor? Jaaaaa. In de jaren negentig beschuldigde een jonge vrouw hem namelijk ervan, dat hij zijn centimeters had gebruikt voor het hopsen van koters. In hotel Cromwell en hotel Memling in Knokke. Soms in gezelschap van de twee jongens van Lippens, ook al gerenommeerde Belgische Bilderbergbonzen (1). Die jonge vrouw was Regina Louf aka getuige X1 uit de Dutroux dossiers. Waarom Dominique wel voor de bijl ging en Etienne niet? Goeie vraag.

(1) Deze twee adellijke hopsers en hun lotgevallen vindt u uitgebreid terug in onze kolommen. Probeer voor de aardigheid de serie "Adel verplicht". Het is buiten toch knudde.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
08 april 2017
Verschil moet er zijn