Skip to main content

Antillen vice versa (009)

04 januari 2016

donderdag 22 augustus-2013
Op 12 augustus jl. was voor Christiaan van Assendelft van Wijck de maat vol. In de late ochtend vervoegde hij zich bij het smurfenbureau van Schilde om eens een stevig boekje open te doen over zijn voormalige compagnon Leo Nipshagen. De inhoud van dat boekje kwam terecht in een peevee en wij zullen de laatste zijn om u dat te onthouden. Komt ie:

"Ik kom aangifte doen inzake schriftelijke bedreigingen, afpersing en medeplichtigheid aan diefstal. Dit tegen Nipshagen Leonardus. De bedreiging en afpersing duren al 2,5 jaar. Om ons te beperken tot dit jaar stuurt hij op 11/1/13 een mail ivm. poot afhakken (zie bijlage). Op 5/7/13 stuurt hij via zijn advocaat een stuitingsvordering van 10 miljoen euro met een valse aangifte bij de politie Amsterdam, dat ik hem in 1992 – 1993 voor genoemd bedrag zou hebben afgeperst (zie bijlage). Op 15/7/13 stuurt hij naar mijn bank en naar mijn makelaar een brief en doet hij een bod van 63.400 euro op mijn woonhuis De Kluis 16 te Schilde, omdat dit huis niet legaal zou zijn gebouwd. Op 26/7/13 noemt Nipshagen mij in een artikel “lama” (zie bijlage). Op 10/8/13 worden de bedreigingen dusdanig ernstig dat ik en mijn vriendin en kinderen zich onveilig gaan voelen. Vandaar deze aangifte.
Op 11/8/13 schrijft hij dat ik in de nachtelijke uren bezoek zal krijgen om mij iets aan te doen en beledigt hij mijn vriendin. Ik heb door een expert de IP-adressen laten controleren en opvallend is de overeenkomst van voorgaande mails en de in mijn bezit zijnde meerdere mails van de hand van Nipshagen. Tevens meld ik u, zoals ik reeds eerder heb gemeld, dat de heer Nipshagen samen met Verhoeven Viviane en Nardi Cramm delen van mijn kunstcollectie en delen van mijn inboedel vanaf Amerikaanse bodem hebben verduisterd/heling. Dit om beslag door deurwaarder Ramasan te Curacao te omzeilen
”.

Zo. Goedensmorgens. Ook niet misselijk. De stuitingsvordering waar Chris het over heeft dateert overigens van 5 juli jl. en is afkomstig van het advocatenbureau Soliana Bonapart & Aardenburg gevestigd op Bonaire. We hebben zomaar het gevoel dat het eind van deze eilie nog lang niet in zicht is. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
04 januari 2016
Antillen vice versa