Skip to main content

Spaanse steekjes (009)

02 maart 2017

donderdag 23 mei-2013
In aflevering 4 van deze olé-serie hebben we het er al eens over gehad. Over de trouwerij van Ana Aznar (de dochter van de Spaanse oud-premier) en motorsportmuis Alejandro Agag (1). Het feestje vond respectievelijk plaats in een antieke abdij buiten Madrid en in een van de zalen van het koninklijk paleis. In aanwezigheid van Juan Carlos, Tony Blair, Silvio Berlusconi, Rupert Murdoch en andere onbevlekte heren. Wij meldden toen ook al dat er een luchtje aan het feestje zat. En dat luchtje werd verspreid door Fernando Correa, die naast het ondernemer in de evenementenbranche ook nog de rol van hotemetoot binnen Aznar's Partido Popular vertolkte. Als touwtjestrekker binnen het kickbacks-voor-vergunningen-netwerk aka de Gürdel (op zijn Spaans: Gürtel) zou hij bij deze feestelijke gelegenheid de nodige poen uit de zwarte Gürdelkas in Genève hebben gebruikt om het feestje wat cachet te geven. Uit opgedolven paperassen is recentelijk ruim 32.000 euro naar boven komen waaien. Nou kan je daar net een fatsoenlijk rood lopertje voor uitleggen, dus moet er meer zijn. Maar het is in deze affaire net bij een fles advocaat van Zwarte Kip: het komt er beetje bij beetje uit.
Over fles gesproken: in reactie op dit nieuws heeft mevrouw Asnar-Botella, de huidige burrie van Madrid, al gehikt dat er bij Correa's donatie geen sprake was van een tegenprestatie en dat de verse revelaties vuige suggesties zijn. Haar schoonzoon kwam met de ongelooflijke boer dat Correa bij het feest alleen het licht had verzorgd. Toen we dat lazen viel bij ons de stroom uit. Zonder twijfel komt er nog veel meer schweinerei uit deze gordel (correa) van ongein. Dus stay tuned.

(1) Mocht uw geheugen lichte hiaten vertonen: als u teruglaveert naar 4 februari 2013 bent u helemaal het mannetje of vrouwtje.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 maart 2017
Spaanse steekjes