Skip to main content

Aad en het bierkaai-syndicaat (002)

13 december 2018

Hoe eenvoudig kan een affaire als die rond Aad Boudewijn beginnen? Met een huwelijk. In 1985. Gewoon, in gemeenschap van goederen. In de loop van de tijd werden er twee dochters geboren en alles leek Lekkerkerkse koek en ei. Maar hoe gaat dat soms, zowel de koek als het ei begonnen wat minder te smaken. Aad zocht wat licht vertier bij een telg uit de familie Slöetjes en zijn echtgenote deed hetzelfde. Zij het, dat deze Johan Slöetjes nog wel aan Aad zou hebben gevraagd of die bezwaar had tegen zijn liaison met diens vrouw. Aad had geen bezwaar. Ook al omdat ie zelf met een zuster van Johan rommelde. In 2009 kwam er een aardig verzekeringsbedragje vrij en dat bleef niet zonder gevolgen. Aad begon een eigen zaak en moeders stelde uit taktisch financiële overwegingen voor om hun relatie te voorzien van huwelijkse voorwaarden. Aad had opnieuw geen bezwaar. Zelfs iemand met een zicht van vijf meter kon hem zien aankomen: het huwelijk liep op de klippen. In 2013. Al snel kwam Aad erachter, dat zijn ex in de loop der jaren stiekem heel wat poen uit zijn zakelijke inkomsten had weggesluisd naar een eigen rekening. Er ontstond wapengekletter dat al vrij snel een juridisch tintje kreeg. En Aad's voormalige vechtgenote ondervond bij dat gekletter niet te onderschatten steun van haar vriend Johan. Een ICT-bollebof op het terrein van reclassering, vluchtelingenwerk en zorgverlening, die sinds 2012/2013 zelfstandig opereert als interim bestuurder c.q. management fluisteraar. In de periode daarvoor was ie hotemetoot bij de ICT-firma Logica, die begin 2013 werd opgeslokt door het Canadese CGI, nadat er wat kwalijke berichten waren verschenen over het wat ruimtelijk declareren bij opdrachtgever UWV (1). Namens Logica hing onze Johan in 2010/2011 de regiomanager a.i. uit bij de Reclassering in de regio Den Haag en ook daar verliepen de zaken op financieel vlak niet helemaal comme il faut (2). Sindsdien is het voor Johan zeker geen full speed ahead meer en zou hij tussen wat hobbyistisch timmerwerk tijd zat hebben om zijn huidige liefde met raad en daad bij te staan. Naar verluidt bij tijd en wijle geassisteerd door een van zijn andere zusters, Janneke Slöetjes. Een uiterst kleurrijke figuur binnen het wereldje van minister Fred Grapkeutel en zijn gebefte. Meer over haar in de volgende bijdrage. Stay tuned (JP).

(1) Zie dit artikel uit het NRC van 19 oktober 2014.
(2) Zie dit artikel uit De Groene Amsterdammer van 10 juni 2015.

Aad Boudewijn
De regie van alle 6 de valse aangiften ligt bij Directeur Reclassering Johan Slöetjes waar deze naast de 3 valse aangiften ex zelf ook 3 aangiften heeft gedaan om de zaken van de ex kracht bij te zetten.
Daarnaast heeft hij in de hier besproken aangiften een getuigenverklaring toegevoegd en heeft mij reeds 4x van “met de dood tot gevolg” beschuldigd om de ernst te benadrukken.
De regie bij het Openbaar Ministerie ligt bij Officier van Justitie Janneke Slöetjes en het is voor het Openbaar Ministerie, en inmiddels ook de rechtspraak, zeer van belang dat ik ten alle tijden moet verliezen hoeveel ik gelijk ook heb.
En dat Familiaire banden niet bewezen mogen worden, het OM weigert dan ook al 3 jaar de naam officieel prijs te geven waar rechter commissaris Höppener, het OM en Bart Nieuwenhuizen er glashard over liegen...
Bewijzen worden “handig” weggemoffeld en aangiften tegen de ex en Johan Slöetjes simpelweg niet behandeld ivm sluitend bewijs dat zij zo gek zijn als 1 deur....

Klik hier om uw reactie toe te voegen
13 december 2018
Aad en het Bierkaai-syndicaat