woensdag 10 maart-2010
Aii. Nostra culpa. Desgewenst maxima. We hebben gisteren namelijk twee Balducci’s doormekaargehaald, Corrado en Angelo. Monseigneur Corrado had wel degelijk iets met E.T., was voor zijn hemelgang in 2008 chef van de afdeling exorcisme en heel close met Pappa.
Naamgenoot en Kamerheer Angelo was tot voor kort bijna net zo close. Tot zijn Vaticaanse toegangspasje werd ingetrokken, omdat ie werd verdacht van tikkietakkies met de Romeinse bouwmafia. En sinds vorige week kon ie het helemaal schudden toen naar buiten werd gejonast, dat ie via een koorknaap regelmatig forsbemeten, middelbare homosensuelen bestelde voor een potje hopsen in het inner sanctum. En dat terwijl in de kamer daarnaast Pappa net het licht uitdeed. Bij wijze van spreken.
De naam van Benedictus werd trouwens nog verder bezwadderd toen vorige week ernstige pedo-geluiden begonnen op te stijgen vanuit de Regensburger Domspatzen. Een eeuwenoud internaat met een beroemd Jezuskoor, dat dertig jaar lang werd geleid door monseigneur Georg Ratzinger, de oudere broer van Joseph aka Benedictus.
Nou is Georg niet te beroerd om een getuigenis af te leggen. In zijn tijd als koordrijver was er volgens hem nooit sensueel gerotzooid met de boys. Ze kregen wel eens een pak ros in de traditie van de Hitlerjugend, maar Ordung musz sein nichtwahr? In 1980 was het volgens Georg uit met de pret, want toen werden de lijfstraffen in Duitsland afgeschaft. Mocht er toch geflikflooid of gehopst zijn dan had ie het eenvoudig nicht gewusst.
Tsja, je moet het geloven willen. En wij zijn nou eenmaal familie van Thomas. Bovendien zijn er al verklaringen afgelegd dat er ook in de tijd dat Joseph en Georg in Beieren allebei de prelaat uithingen in de Domspatzen sprake was van een sadistisch regime met geheel inclusief een driftige vleug erotiek. Mogelijk om de boys zo hoog mogelijk te laten zingen. Er komt een onderzoek. Amen. Stay tuned.

  • Datum: .

zaterdag 13 maart-2010
Hoppa. Weer een vetklep die voor de wolven wordt gemieterd. Deze keer een Beierse kapelaan die had gebadmeesterd met minimaal één koter, maar na een cursus “hoe beheers ik mijn leuter in de nabijheid van een kleuter” weer rustig zijn pastorale werk mocht voortzetten. En wat denk je? Bingo met een vingerplant: weer met zijn gewijde poten aan koters gezeten. Hij kreeg in 1985 de zak, maar is sindsdien nog wel bezig met katholiek welzijnswerk in bejaardencentra. Want ledigheid is des duivels kont kussen.
Joseph Ratzinger aka Pappa Benedictus XVI heeft inmiddels verklaard dat ie geschokt is. Mag ook wel, want de betrokken kapelaan was actief in Beieren toen die deelstaat nog het aarsbisschoppelijk jachtgebied van Joseph zelf was. Uiteraard hat Joseph niks ervan gewusst en was dus niet verantwoordelijk voor dit nummertje koterhopsen. Net zo min als voor de andere 169 analoge gevallen die momenteel bij onze oosterburen in kerkelijk verband onderzocht worden.
Maar Joseph was wel verantwoordelijk voor het optrekken van de Romeinse Muur, toen hij als een van de hoofdmeiters van de kerk toezicht hield op het bewaren van Paulus’ normen en waarden. Hij stuurde in die hoedanigheid een geheime brief aan alle ondermeiters waarin hij erop aandrong alle gevallen van pastoraal hopsen in der minne te schikken en de betrokken herder geruisloos over te plaatsen. Een soort aflaat dus waar geen Justitiesmurf aan te pas kwam. En als de slachtoffers de intentie hadden om openbaar te gaan piepen dan raadde vriend Ratzinger aan om te dreigen met ex-communicatie.
De kerk gaat aan sex ten onder. Maar wat wil je ook als je kerels verandert in drag queens en ze zelfs verbiedt om ook maar te swaffelen met hun persoonlijke wijwaterkwast. Daar komen geheid ongelukken van. En schadeclaims. Amen. Stay tuned.

  • Datum: .

dinsdag 16 maart-2010
Ja hoor, heb je er weer een. Weer zo'n Jan Jurk die geen moer deed om een koterhopser achter de tollenaars aan te flikkeren. En niet zomaar een jurk. No, no. Het gaat om kardinaal Sean Brady, de huidige katholieke spullenbaas in Ierland. Hij was er in 1975 bij toen twee tieners een vodje moesten tekenen, waarin ze beloofden hun kiezen op elkaar te zullen houden over de pedo-sensuele zwijnerijen van pater Brendan Smyth. Nou dat hebben ze daar tussen de klaverblaadjes geweten. Later bleek namelijk dat pater Brendan wel porridge van koterlijven lustte en dat ie de grootste geilbuik was die ooit een Iers ouweltje had uitgereikt. En dat wil wat zeggen. Veertig klachten kreeg ie voor zijn mik. In het openbaar.
Zoals eerder al vermeld in onze kolommen vond Joseph Ratzinger dat laatste niet gewenst en schreef een receptje uit (1). Het instituut mag niet bezwadderd worden. Iedereen draagt zijn eigen kruis in stilte. Of je nou gehopst bent door een pater of hebt liggen dampen op een non, bek dicht. Lekker makkelijk als je zelf een onbekommerde jeugd hebt gehad. En maar hummen als je 'sochtends de luiken openslaat naar het Sint Pieterplein:

"Die kommt, die kommt nicht mehr
Schön war die Jugendzeit,
Schön war die Hitlerzeit,
Die kommt nicht mehr
".

En wat doet kardinaal Brady nu de cat out of the bag is? Hij heeft het wel gewusst, maar hij blijft gewoon zitten. Amen. Stay tuned.

(1) De bedoeling van dat document was om seksueel misbruik van katholieke ambtsdragers intern - binnen de kerk dus - te houden op straffe van excommunicatie en het was ten strengste verboden om het over dit document in de buitenwereld te hebben.

  • Datum: .

vrijdag 19 maart-2010
Voordat oom Joseph Pappa werd was hij twintig jaar het baasje van een rooms instituut dat erop moest toezien dat het in de kerk geen zootje werd. Hield ondermeer in dat alle gevallen van broederlijk koterhopsen bij hem moesten worden gemeld. Als dus iemand heeft gewusst wat er allemaal gebeurde in de kruisgangen dan was het Joseph wel.
Neem bijvoorbeeld het Braziliaanse gevalletje van vader Tarcisio Spricigo. In 1991 werd deze herder voor het eerst beschuldigd van knoeien met koters. Hij werd gezegend met een overplaatsing en hopste in zijn nieuwe diocees vrolijk verder. Pas in 2005, na vier overplaatsingen, werd ie door een stel bromsnurfen bij zijn jurk gegrepen en in een kruipkapelletje gesodemieterd.
Tarcisio bleek een fris dagboek te hebben bijgehouden. Daarin stond ondermeer waar zijn voorkeur naar uitging. Komt ie: Leeftijd tussen 7 en 10. Arm. Liefst een jongen zonder vader. Een soort menukaart dus. Je moet ervan houden.
Het moet wiemelen van dit soort gevallen, maar de order van Joseph was duidelijk. Iedereen zijn bek houden. Ook de slachtoffertjes. Zo niet, dan werden ze de kerk uitgesodemieterd. Pas nu de hele stinkende boel de straat opblubbert zegt Joseph aka Pappa Benedictus dat het de bisschoppen al die tijd vrij stond om naar de pliesie te lopen. Gelul. En hij weet het.
In wezen maakte hij als pedoboekhouder deel uit van een criminele organisatie en zou hij voor de kadi moeten worden gejorist. En als dat niet kan, overplaatsen. Naar Goor of zo. Maar dat zal wel een natte droom blijven. Amen. Stay tuned.

  • Datum: .

zaterdag 20 maart-2010
Valt niet mee hoor, als de firma waar je al zo lang voor hebt gewerkt plotseling in een perfect storm terechtkomt. Raak je stevig van in de war en je stuurt een paar extra weesgegroetjes naar boven in de hoop dat die storm dan sneller gaat liggen. Ondertussen probeer je de schade zo beperkt mogelijk te houden door bijvoorbeeld een opbeurend briefje van Pappa Jurk te laten voorlezen na het zingen van "Er rijdt langs de wolken een heer op zijn fiets". Of een commissie te metselen onder leiding van een burgemeester van een PVV-gemeente om antwoord te vinden op vragen als moet de refter in de nabije toekomst worden voorzien van een draaideur, kan je op 5 december een kind nog wel op de schoot van Sinterklaas laten plaatsnemen, hoe hard mag de plasser van een pater zijn voor er sprake is van een erectie etcetera etecetera.
In ieder geval doe je dan tenminste nog wat aan het verbeteren van het geschonden imago. Altijd nog chiquer dan wat Czeslaw Kozon presteert. Da's een Deense bisschop. Die zei tegen een persvlieg: "... Ik ken 4 à 5 gevallen van kindermisbruik in de Deense katholieke kerk, maar ik zie het niet als mijn verantwoordelijkheid om die gevallen te onderzoeken. En ook niet om de politie op de hoogte te stellen".
De law van Czes: aan mijn lijf geen Danish Blue. Amen. Stay tuned.

  • Datum: .

donderdag 25 maart-2010
Nu we het toch over gevalletjes koterhopsen hebben. Als je in de vorige eeuw een verwaarloosd, misbruikt, verlaten of gehandicapt jongetje was ergens in Omaha, dan kon je je geluk niet op als je werd opgenomen in Boys Town. Een uit 1917 daterend paaps instituut dat door pater Edward Flanagan was gesticht en later onder leiding kwam te staan van monseigneur Nicolaas Wegner. Het was decennia lang een eenvoudige bedoening, zoals Jezus het naar verluidt ooit bedoeld heeft. Zuurkool als kerstmaal. Al dan niet met worst. Zo eenvoudig was het.
Maar in de loop van de tijd kwam er via donaties meer poen binnen dan er werd opgemaakt. Aanzienlijk meer poen. Zoveel poen dat er beginjaren zeventig persvliegen op af kwamen. Toen was de boel net overgenomen door monseigneur Robert Hupp (zoiets verzin je niet). De ouwe hupper moest toegeven dat er zo'n 200 meloen dollar in de knip zat. Om de critici met stomheid te slaan en te bewijzen dat er een andere wind in zijn Boys Town was opgestoken liet hij gezwind een nieuw ziekenhuis optrekken, een nieuwe school voor voortgezet onderwijs en nieuwe huisjes, waar een soort pleegouders de jongens voortaan zouden verzorgen. Verder werden er studiegroepen op gang getrokken die tot taak hadden de verschillende problemen van de kids in town te analyseren en voor zover mogelijk op te lossen. En nog moderner: Hupp liet in 1979 ook nooddruftige Girls hun entrée maken.
Paradijsje op aarde zou je zeggen. Maar begin deze eeuw kwamen de eerste klachten los over hopsen ten tijde van Hupp's regime. Door pater James Kelly en advocaat Michael Wolf, die in een van voornoemde huisjes als een ware peetvader een stel boys voorbereidde op hun glanzende toekomst. En daar bleef het niet bij. Stay tuned.

  • Datum: .

zondag 28 maart-2010
Hoe was monseigneur Robert Hupp eigenlijk het baasje geworden van Boys Town in Omaha, Nebraska? Je gelooft het niet. Op een dag in 1969 - vriend Hupp was toen al een tijdje vicaris-generaal oftewel plaatsvervangend opperbevelhebber van het aartsbisdom Omaha - hoorde hij voor het eerst van gevalletjes koterhopsen binnen zijn jurkenregiment. Hij pissig naar zijn hoogste baas, bisschop Sheehan. Of die als de sodemieterij maatregelen wilde nemen. Maar ondanks herhaaldelijk aandringen deed Sheehan er geen reet aan. Dat kwam Hupp in 1973 zijn gewijde neus uit en hij diende zijn ontslag in. Sheehan schrok zich een luxe mijter en om Hupp binnenboord te houden bood hij hem een andere baan aan: opperhoofd van Boys Town. Hupp liet zich omlullen, accepteerde de nieuwe job en hield verder zijn herderlijke kaken op elkaar. Hielp niet echt, zoals de diehards onder onze lezers inmiddels al weten.
Hupp, die in 1976 ook nog Amerikaans vertegenwoordiger bij de VN was geworden, moet totaal hoteldebotel zijn geraakt toen de eerste berichten over het gehops in Boys Town en aanpalende gebieden hun weg vonden naar de dagvodden. Maar hij bleef trouw aan de paapse richtlijnen en zweeg.
Resultaat van de publiciteit was wel dat er een paar gevalletjes voor de kadi werden gesleurd. Die werden allemaal keurig de berm ingereden. Op een na, de zaak versus ene Larry King. Nee, niet die gozer met die bretels en die specsavers. Lawrence E. King. Aanstormende bons binnen de Republikeinse partij en hotemetoot van de Franklin Community Federal Credit Union in Omaha.
King werd beschuldigd van financieel gerotzooi en... het runnen van een pedosexring. Voor dat financieel gerotzooi ging ie voor 15 jaar een kruipruimte in. De story rond het uitventen van koters uit Boys Town in een pedosexring vol hoge mieters verdween na veel gemier in de doofpot. Zij het, dat die pot een iets te kleine deksel had. Dat laatste stelde met name John DeCamp, jarenlang een Republikeins (!) lid van de volksvertegenwoordiging in Nebraska, in staat om de affaire toch op de agenda te houden. Zo zelfs, dat begin deze eeuw de ouwe Hupp bij hem aanklopte met het verzoek om de zaak tot op de bodem uit te zoeken. Schuld en boete. Stay tuned.

  • Datum: .

woensdag 31 maart-2010
De latere pedowarrior John DeCamp was in de jaren zeventig nog een gewone warrior. In Vietnam. Als sidekick van William Colby. De Amerikaanse onder-ambassadeur die niet veel later voorganger van de CIA zou worden en onderandere verantwoordelijk was voor de opbouw van de Gladiolenbende (1) in Europa en de moorddadige Operatie Phoenix (2). Beide initiatieven waren bedoeld om onze democratie te verdedigen tegen de stijgende invloed van de linkse kerk in de wereld en werden grotendeels gefinancierd uit de overgenomen oorlogsbuit van de moffen en de Jappen (3).
Na vier keer op rij tot senator te zijn gekozen gaf ie in 1987 de pijp aan Sint Maarten en ging de advocatuur in. Nog geen jaar daarna doken de eerste berichten op over een netwerk van hoge koterhopsers in Omaha en aanpalende gebieden. Maar pas op 29 juni 1989 kwam de boel aan de kook door een ruig artikel in de Washington Times onder het energieke kopje "Onderzoek naar homosexuele prostitutie verbindt VIPS met Reagan en Bush".
Onder die vips bevonden zich topjongens uit de regeringsploeg van R & B, sterren en strepen, dure krijtstrepen uit de internationale zakenwereld en hoge OM-beffen. De organisatie bleek onder leiding te staan van Larry King, die kennelijk zo gebamzaaid zat bij Ronald en George, dat hij op een mooie zomerzondag in 1988 voor zijn vrienden cq. werknemers een rondleiding organiseerde in het Witte Ziekenhuis. Homo-prostitutie mag in Nederland misschien tot daar aan toe zijn, maar in the land of the free ligt dat even anders. Bovendien kwam al snel aan het ledlicht dat het ook en eigenlijk voornamelijk ging over het hopsen van koters en dat Larry die koters betrok van monseigneur Hupp's voorbeeldige Boys Town.
Niet veel later kreeg John DeCamp een cliënt die de affaire een extra dimensie zou geven en die John zelfs naar Rome bracht voor een gesprekje met... kardinaal en pedohoeder Joseph Ratzinger. Stay tuned.

(1) Tik Gladio in op onze zoekmachine en je weet niet wat je overkomt.
(2) Bij die operatie werden duizenden en duizenden burgers in Vietnam, die er alleen maar van verdacht werden hand en spandiensten te verlenen aan de rooie rakkers zonder vorm van proces gekeeld.
(3) Zie onder andere artikeltjes over de Golden Lily in de serie Shady op onze Followup-site.

  • Datum: .

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch