Skip to main content

vrijdag 2 augustus-2013
Lekker dan. Kloppen op Long Island afgelopen woensdag ineens zes kerels aan bij Michelle Catalano. Bleken lokale snuffelsmurfen te wezen, die in opdracht van de FBI even ernstig kwamen koekeloeren bij Michelle en haar gezinnetje. Wat was er gebeurd? Zij had op het net gekeken of er nog ergens goedkoop een hogedrukpan te versieren was. In diezelfde
Periode was haar echtgenoot op zoek naar een backpack. En tot overmaat van ramp had hun 20-jarige spruit gekeken naar een reportage over de Bostonbabes en hoe je op een baardensite alles kon vinden over het in elkaar draaien van een vliegende pannenbom.
Want kijk, je moest de Tsarnaevs hun gang wel laten gaan in verband met een ingewikkelde operatie van een aanpalende snuffelorganisatie, maar dat wil niet zeggen dat dan iedereen daarna maar zijn goddelijke gang kan gaan. Dus werd voornoemde sixpack op pad gestuurd om uit te vlooien wat de Catalano's uitvraten. En even te laten zien, dat ze echt niet zaten te snurken in de baas zijn tijd. U bent gewaarschuwd!

  • Datum: .

zondag 4 augustus-2013
Goddank. Iedereen meteen weer tegen de NSA aan pissen, maar het ligt heel anders. Het ligt zo: Todd Pinnell, de hushpup van Mamma Catalano, had net de zak gehad bij Speco Technologies, een computergrutter. Nadat hushpup aan zijn stutten had getrokken controleerde zijn baasje even wat die de laatste tijd via Goegel naar boven had getrokken. Nou, dat bleek onder andere info te zijn over vliegende pannen en over rugzakken. Baasje meteen in fase oranje en zocht hijgend contact met het lokale smurfenburo. Dat zette meteen een hele fanfare in. Zes burgersmurfen met een gun tussen hun broekriem op naar het huis van de familie Pinnell/Catalano om te kijken of die een Bostons copycatje aan het fabriceren was. Noppes. Geen bom. Wel een wok. Om een happie quinoa te bereiden. De smurfen met een lichte pest in hun lijf terug naar het buro. Ook al omdat ze niet wisten wat quinoa was.
Dus niks NSA, niks vlaggen bij Goegel. Gewoon een bezorgde dude bij een computeroutfit.
Hoe vaak komen dit soort gevalletjes van loos alarm voor? Vaak. Maar in 99 van de 100 is er niks aan de hand. En bij dat honderste gevalletje wil het nog wel eens voorkomen, dat de verdachte zeven burgersmurfenkogels in zijn lijf krijgt als ie per ongeluk met een vliegenklapper staat te zwaaien. Maar ach, wie zijn pan schendt schendt zijn aangezicht, zullen we maar zeggen.

  • Datum: .