Skip to main content

Vliegende pannen, the sequel (001)

09 april 2017

vrijdag 2 augustus-2013
Lekker dan. Kloppen op Long Island afgelopen woensdag ineens zes kerels aan bij Michelle Catalano. Bleken lokale snuffelsmurfen te wezen, die in opdracht van de FBI even ernstig kwamen koekeloeren bij Michelle en haar gezinnetje. Wat was er gebeurd? Zij had op het net gekeken of er nog ergens goedkoop een hogedrukpan te versieren was. In diezelfde
Periode was haar echtgenoot op zoek naar een backpack. En tot overmaat van ramp had hun 20-jarige spruit gekeken naar een reportage over de Bostonbabes en hoe je op een baardensite alles kon vinden over het in elkaar draaien van een vliegende pannenbom.
Want kijk, je moest de Tsarnaevs hun gang wel laten gaan in verband met een ingewikkelde operatie van een aanpalende snuffelorganisatie, maar dat wil niet zeggen dat dan iedereen daarna maar zijn goddelijke gang kan gaan. Dus werd voornoemde sixpack op pad gestuurd om uit te vlooien wat de Catalano's uitvraten. En even te laten zien, dat ze echt niet zaten te snurken in de baas zijn tijd. U bent gewaarschuwd!

Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 april 2017
Vliegende pannen, the sequel