Skip to main content

woensdag 20 november-2013
Sjoerd Sjoerdsma heet ie. En hij doet in de Tweede Kamer duivels zijn best voor D'666. Gisteren kwam Sjoerd in de mainstream terecht. Hij bleek namelijk als de dood te zijn dat het Internationale Strafhof in Den Haag zijn reputatie en geloofwaardigheid zou verliezen als het staatshoofden niet langer voor het hekje zou mogen scheuren. Waar Sjoerd's angst vandaan komt? Awel, een clubje van leidinggevende Afrikaanse neppieten heeft verklaard, dat ze niet langer het risico willen lopen om ergens achter een haringkar voor blanke jurken te moeten verschijnen als ze hier en daar op het continent de bevolkingsaanwas tot stilstand proberen te brengen. Een lot dat onlangs nog ten deel viel aan de Keniaanse president en vice-president, die de bijl ontliepen dankzij een spectaculair optreden van een Afrikaanse variétégroep onder leiding van een Britse witte weduwe (1).
Wij nemen niet aan, dat Sjoerdje een regelmatige bezoeker is van onze site. Dan had ie kunnen weten dat er buiten voornoemde neppieten nog wel meer luitjes rondlopen die het recht dat door het Haagse Strafcircus wordt vertegenwoordigd zo krom als Kniertje vinden. Want als die hoge Afrikaanse boosdoeners dan zo nodig voor de kadi moeten worden gesleurd, waarom dan niet figuren als Obomba, Bush, Cheney, Clinton, Kissinger, Nuttyahu, Blair, Sarkozy en andere kruisridders, die in de jongste geschiedenis het recht van de sterkste vertegenwoordigden? De goeien. Die worden nooit gesommeerd om achter de haringkar te verschijnen. Al hebben ze oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid gepleegd waarvan neppieten een formidabele stijve joekel krijgen. Dus wat Sjoerd in godesnaam bedoelt met die reputatie en geloofwaardigheid mag Joosje Pek weten. Hengelt zeker naar een postparlementair baantje.

(1) Zie de serie “Shoppen” die op 23 september van dit jaar van start ging na de aanslag op een Israëlisch winkelcentrum in Nairobi.

  • Datum: .

Het is pearls for the piggies. Maar toch nog maar even. Geachte afgevaardigde Sjoerd Sjoerdsma, trouwe wegenwacht op de door Hans van Mierlo uitgestippelde route 66, stond in 2013 al te sleutelen aan de in de berm geraakte reputatie van het Internationaal Strafvehikel in Den Haag (1). Nou zal het ons toch benieuwen of Sjoerd opnieuw de motorkap open sleurt na het lezen van dit bericht. Wedden van niet? Of bent u bang dat u ten zuiden van uw evenaar wordt getroffen door een verdwaalde dart van Raymond van Barneveld?

(1) Zie wederom het artikeltje “Sjoerd

  • Datum: .