Dat van die twee Moskouse beren was al een tijdje in omloop. Voilà. Maar dat de Nederlandse snuffelsmurfen zouden hebben ontdekt dat die beren geen broodjes smeerden maar hun neus naar binnen staken in de Umwelt van Hillary en Barack Hussein was nieuw. Laten we ervan uitgaan dat Eelco Bosch van Rosenthal en die Volksfietsers geen lulverhaal vertellen, wil dat dan ook zeggen dat die bruine viervoeters verantwoordelijk waren voor de verspreiding van de veroverde info?
Geen bewijs voor. Bovendien is er nog altijd het verhaal over de moord op Seth Rich. Bij leven hotemetoot bij de afdeling IT van het Democratische clubje (DNC), dat zo hard bezig was om Hill in het Witte Gekkenhuis te manouvreren (1). Volgens Julian Assange waren de publicaties van Wippieleak over de Democratische vuile was geen gevolg van een hack, maar van een lek. En hij zei het niet met zoveel woorden, maar hij suggereerde wel dat Seth de lekkage had verzorgd.
Nog iets geks. Lees even dit artikel naar aanleiding van Eelco's scoop. Aan het eind staat een timeline met ondermeer de volgende frase. Kwootje. Komt ie:

Autumn 2015: the FBI warns the DNC that hackers are in their system, the DNC isn't doing anything

Huh??? Wie werd er gewaarschuwd en deed vervolgens niks? Seth? Hill? Anyone? Stay tuned (JP).

(1) Zie deze serie.

  • Datum: .

Gelukkig hebben we onze lezers nog. Naar aanleiding van al het triomfantelijke getoeter over het vangen van twee Russische beren door oud-Amerika correspondent Eelco Bosch van Rosenthal en zijn Volksfietsers stuurde een van die lezers ons dit artikel toe. Het is net haring: eerst vangen met een sleepnet, dan zout en uitjes toevoegen en vervolgens happen en slikken. Maar dan heb je ook wat. Dit verhaal zal noch de Huyskerk noch de dagvodden halen. Zeker weten. Stay tuned (JP).

  • Datum: .

Nou toch nog maar een tikkie uitdelen. Omdat het zo leuk is. Niet voor Eelco Bosch van Rosenthal en zijn Volksfietsers trouwens. Want van dat verhaal over die twee Russische beren in het hok van de Amerikaanse Democratische partij, waaraan ze volgens zeggen maanden hebben gewerkt, blijft niet veel over. Lees en ga daarna maar over tot de orde van de dag. Stay tuned (JP).

  • Datum: .

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch