Skip to main content

zaterdag 23 juli-2011
Gelukkig hebben we 1 Vandaag nog. Een paar uurtjes na de bommen in Oslo meteen een expert in beeld om aan de Nederlandse koeien effe uit te leggen wat er achter die aanslagen kon zitten. Ene Bibi van Ginkel. Een juf uit de intellectuele legbatterij van Clingendael. En wat denk je? Bibi dacht meteen aan Het Schijthuis. Meteen beelden erachteraan van het feestelijke vuurwerk in Stockholm in december vorig jaar. Dat zou ontstoken zijn door een Iraakse harakirewiet die het niet eens was met de Zweedse strapatsen in Afbaardistan. Plus nog wat gedreutel over de in Noorwegen verblijvende Mullah Krekar, die al heel lang verdacht wordt van schijthuispraktijken en daarom een paar dagen geleden kreeg te horen dat ie weer voor de kadi moet verschijnen (1).
Daarna weer Bibi. De klappers konden volgens haar passen in een groter geheel, maar ook zijn afgestoken door iemand die zich geïnspireerd voelde door Het Schijthuis. Volgde nog een nummertje Lybië en een dreigingsanalyse voor Nederland. Omdat wij ook weer zo ijverig bezig zijn in Afbaardistan.
Na een paar uur blijkt het te gaan om een Noorse Blut und Boden figuur. Een natte droom van Mengele, die een pest heeft aan de linkse kerk en sociaal democratisch premier Stoltenberg in het bijzonder. En om zijn standpunt extra duidelijk te maken schiet hij meer dan tachtig onschuldige sociaal democratische novices dood. En nou maar hopen dat Bibi vanavond weer langs komt bij 1 Vandaag om het ons allemaal uit te leggen.

1. Zie onze Krekar serie op de Followup-site.

 • Datum: .

maandag 25 juli-2011
Blijkt die dappere Breiviking een zwak te hebben voor de English Defence League. Een knuppelclub vol hooligans en andere tondeuselaars, die niet alleen de thuishaven van het Britse Reich maar ook de rest van Europa graag van vreemde smetten vrij zouden willen rammen. De voorhoede van deze blanke gardisteneenheid was daarom zelfs aanwezig bij het begin van het proces tegen onze blondgespoten neo-nalileider Bibi Wilders, maar die zei zich niet te herkennen in de gewelddadige methodieken van de EDL.
Wie zich wel met graagte encanailleerde met deze eenvoudigen van geest was Pamela Keller. Een Amerikaanse harpij die bij ons vroeg of laat op een PAAZ-afdeling zou belanden, maar in de USSA warme aanhang heeft gevonden bij lieden die zo rechts georiënteerd zijn, dat ze hun golflinks omgedoopt hebben in golfrights. Pamela nodigde indertijd vriend Bibi uit om in New York een speech te boeren tegen de Ground Zero-"moskee". Want dat vonden Pamela en haar golfgappen een gotspe. Een bewijs van de dreigende islamisering van de westerse wereld. De sharia was nakende tot in de verste gehuchten. Van Abergavenny tot Uddel, van Braunau tot Skoyen. En dat was de schuld van de linkse kerk. Vond Breivik ook. En hij brak meer dan tachtig linkse bloemen in de knop. De door de Noorse massamoordenaar uitverkoren Bibi distantieerde zich als een dumdumkogel van de lynchpartij. De PVV herbergde weliswaar een enkele kopstoter en een verdwaalde brievenbussenpisser, maar geweld kwam niet voor in het boek van zijn beweging. De tovenaarsleerling uit Venlo werd meteen beloond. Bij de laatste peiling van Maurice de Hond kregen zijn neo-nali's een zetel erbij. Norge in de zorgen? Wat dacht u van Nederland? Stay tuned.

 • Datum: .

zondag 31 juli-2011
Op 24 juni 2007 kreeg de Amerikaanse Mo-bestrijder Pamela Keller een mail van een Noorse fan. Die schreef dat op korte termijn meer dan 50 procent van de inwoners van Oslo regelmatig zijn neus naar Mekka zou keren. Dat kwam volgens hem door een tsunami van immigranten uit allerlei baardlanden en de paringsdrift van deze versgebakken Noren.
Israël stond op het punt om onder de voet te worden gelopen en had dus besloten om de omringende landen om zich heen eens flink van jetje te geven. Daardoor zouden alle Mo's in de wereld uit hun dak gaan en erop los beuken. Dus ook in Noorwegen.
De bevlogen mailschrijver boerde verder dat ie van plan was geweest om te verhuizen naar Engeland, de USSA, Israël of Zuid-Afrika, maar dat ie met de nakende terugkeer van Jezus op aarde daarvan maar had afgezien. Mocht Jezus net te laat komen voor de bus dan had de Noorse fan een noodscenario achter de hand. Hij zou het zwaard opnemen voor de hele Scandinavische bevolking. En dankzij dat zwaard zou er een nieuwe gouden tijd aanbreken voor Noorwegen en een handjevol andere landen. Pamela moest maar niet wanhopen. God zou met haar zijn in de komende tijd.
Door aandacht die deze mail kreeg naar aanleiding van het heldhaftig optreden van de buitengewoon Arische Knight's Templar in Oslo en omgeving plaatste de Ground Zero-vriendin van Bibi Wilders de mail opnieuw op haar site. Maar ze liet één zin weg. En die luidde alsvolgt. Komt ie:

"Wij zijn bezig met het verzamelen en opslaan van wapens, ammunitie, en andere benodigdheden. Want het gaat spoedig gebeuren".

Was de mailschrijver identiek aan de dappere Breiviking of is er inderdaad sprake van een groepje nijvelaars, die vermomd als kruisridders alle volgelingen van Marx en Mo de fjorden in willen drijven? Weten we niet. Pamela wil niks zeggen. Op het oog een appeltje, eitje voor de FBI. Maar dat zal in dit geval wel even anders liggen. Stay tuned.

 • Datum: .

dinsdag 2 augustus-2011
Volgens de bef van de Noorse christen-jihadist Breivik heeft zijn cliënt toen hij lekker bezig was met het kelen van een zootje jeugdige anti-semieten de politiesmurfen gebeld. Als het waar is, dan wilde hij waarschijnlijk weten wanneer ze nou eindelijk eens een keer kwamen opdagen. Want alles wat hij aan activiteit van blauwe zijde had waargenomen was een helicopter. Maar die was alleen voor het maken van een video. Niet om hem te arresteren.
Later bleek, dat de smurfen anderhalf uur nodig hadden gehad om onze Arische schutter te bereiken, terwijl het in een half uur kan. Had misschien te maken met de maximum snelheid. Oh, en verder konden ze niet zo gauw een boot vinden!!. In Noorwegen!! Je zou er bijna iets van gaan denken. Stay tuned.

 • Datum: .

zondag 14 augustus-2011
Na een intensief grutten in de zo zorgvuldig vastgelegde gedachtenpulp van de Noorse christen-jihadist Breivik vonden de met de affaire rond de Ausradierung van linkse kerkgangers opgescheepte speursmurfen ook een paar Nederlandse angles. Buiten de partij van onze kruisridder Bibi. Het ging om een paar coördinaten achter onze duinen, die verder niks substantieels opleverden.
Maar volgens buitenlandse netartiesten was er nog iets wat Wiki de Breiviking met Nederland verbond. Hij zou namelijk in contact hebben gestaan met ene Valery Lunev. Een voormalige in 1960 in Tajikistan geboren inlichtingenofficier van de Russische Generale Staf, die in de jaren tachtig op economisch terrein in Nederland actief zou zijn geweest en daarna blijkbaar is overgelopen, omdat ie Den Haag zo sfeervol vond. Volgens diezelfde netartiesten hobbelt hij namelijk al een tijdje rond met een Nederlands paspoort. Erg aardig als je weet dat vriend Valery een Mo is geworden, is toegetreden tot de Turkse sportvereniging Grijze Wolven en is getrouwd met een dochter van Dzhokhar Dudaev, oud-Sovjet officier en de eerste premier van post-communistisch Tsjetsjenië. Aardige gozer dus en kennelijk volledig vertrouwd met de traditie van de VOC, want meteen na zijn inburgering ging hij door met wat ie daarvoor ook al deed: het verhandelen van wapentuig, drugs, aangename partijtjes olie etcetera. Allemaal vanuit Dubai, waar hij samen met zijn oude GRU-gappie Ruslan Saidov en meer van dit soort ongerief de firma Far West LLC opstoot in de vaart der volkeren. Als dat opstoten tenminste nog nodig is. Ruim een derde van de aandelen van de firma is namelijk in handen van de Saoedische koninklijke familie. Dus dat zit wel snor cq. baard.
Via de krakkemikkige Breivik-connectie komen we dus ineens terecht bij een import-Nederlander met een wel heel avontuurlijke achtergrond. Vragen we ons toch af hoe die Tajikistaner aan een Nederlands paspoort is gekomen. Ruilhandel? Stay tuned.

 • Datum: .

dinsdag 30 augustus-2011
Zoveel Noren zijn er niet. Toch hebben ze sinds 1990 een knoert van een spaarvarken. Dat is hun pensioenfonds aka Oljefondet, dat zijn speklaag dankt aan de opbrengsten van het zwarte goud dat op Noors territorium naar boven wordt gepompt. Net als wij wordt het varken bijgevoerd met de opbrengst uit beleggingen in zowel eigen land als elders op deze aardkloot. Maar wat hebben die slome Noren gedaan? Die hebben voor die beleggingen een heel rijtje ethische normen opgesteld, waaraan gretige ondernemingen moeten voldoen om in aanmerking te komen voor het husselen met Noorse poen. Betekent, dat heel wat kandidaten het à priori al kunnen schudden. Een paar leuke internationale vehikels uit het verdomhoekje: Lockheed, Raytheon, Gencorp, Boeing, Honeywell, Northrop Grumman, Textron, United Technologies en Wal-Mart Sores uit de USSA. En verder nog Barrick Gold uit Canada, Rio Tinto uit Engeland en Australië, en Safran en Thales uit Frankrijk.
Knap lullig, dat die Stoltenberg niet in een tent slaapt en zich niet om de zoveel tijd voorover op een matje neervlijt met zijn gezicht naar Mekka. Maar het is gelukkig wel een voorganger van de linkse kerk. Wat we suggereren? Niks. We denken alleen maar hardop. Stay tuned.

 • Datum: .

dinsdag 30 augustus-2011
Als je criminoloog bent dan heb je doorgestudeerd in de misdaad. En dan mag je een expert worden genoemd. Een goed voorbeeld is Cyrille Fijnaut. Die bekende wijsneus boerde voor een microfoon van BNR vanochtend dat Anders Breivik geen typische "lone wolf" was, maar een overtuigingsdader. Dat is een wolf die zijn voorbereidingen goed verborgen heeft gehouden met als drijfveer zijn overtuiging. Dit in tegenstelling tot een wolf die haast uit geiligheid driftig op zoek is naar een prooi.
Cyrilleke: "Dat niemand in zijn omgeving doorhad waar Breivik mee bezig was kan doordat hij zorgvuldig te werk is gegaan en een dubbelleven heeft gecreëerd".
En dat dubbelleven was volgens onze expert de reden dat Breivik niet eerder bij de politie in beeld kwam.
Wat braakte de Noorse mainstream op 26 augustus jl.? Dat de Noorse douane in maart van dit jaar de Noorse plattepetsmurfen (PST) waarschuwde dat vriend Breivik een zootje chemicaliën uit Polen had laten aanrukken, waarmee je niet alleen knollen en citroenen wat soepeler uit de grond kon kietelen, maar ook bommen in elkaar kon knutselen. Dat deed de douane binnen het kader van "Operation Global Shield". Een in november 2010 gestarte internationale actie tegen de handel in gevaarlijke chemicaliën om te voorkomen dat "lone terrorists" met die dual use rotzooi hun eigen bom zouden maken.
Op 22 juli, dus zeg maar drie maanden later, sloeg overtuigingswolf Breivik toe. De politie was wel degelijk op de hoogte, maar deed geen rök. Zijn wij nou zo slim of is die Fijnaut zo dom? Stay tuned.

 • Datum: .

woensdag 31 augustus-2011
Lekker vlot. Gisteren zijn zo'n tien Noorse smurfen en een stel natte neuzen begonnen met een diepgaand forensisch onderzoek op de boerderij van Anders Breivik. De plek waar hij naar alle waarschijnlijkheid zijn bom in elkaar heeft geschroefd. De snuffelaars hopen ook antwoord te vinden op de vraag of hij in zijn eentje heeft geschroefd of dat hij daarbij hulp heeft gehad. Al dan niet van een landgenoot. Het speurwerk gaat zeker tot komend weekend duren. Volgens een lokaal blablastation zouden de smurfen gisteren meteen al interessante ontdekkingen hebben gedaan. En dat na meer dan een maand. Wie weet wat ze op 23 juli al hadden kunnen vinden. Of liever al eind maart (1). Goed, we blijven mee eten. Stay tuned.

(1). Zie vorige bijdrage dd. 30 augustus 2011

 • Datum: .

donderdag 1 september-2011
Wij beleven al jaren veel plezier van C 2000. Het geweldige communicatiesysteem waarmee smurf- en andere velddiensten in Nederland in theorie met elkaar kunnen lullen als er iets aan de hand is. In theorie, want in de praktijk is het huilen met de platte pet op. Hoeveel meloenen nog gestort moeten worden voordat het systeem bij de vulles kan? Moet u aan dat blonde plomperdje in Den Haag vragen. Melanie Schultz van Haegen. Die gaat erover.
Denk je dat wij de enigen in de moderne wereld zijn die met zulke problemen worstelen. Forget it. Als in Noorwegen meer dan twee mensen tegelijk de alarmlijn bellen, dan kan de rest het zwaar schudden. Automatisch doorverbinden? Nou misschien met een ijsbeer, maar niet met de smurfcentrale. Kunnen we grappig over doen. Maar toen kruisridder Breivik op Utoeya bezig was met het afbreken van linkse bloemen in de knop probeerde een hele groep potentiële slachtoffers via de alarmlijn blauw naar het eiland te dirigeren. Vergeefs. Breivik was blijkbaar op de hoogte van dit technische probleem en belde een paar keer probleemloos met de Hermändäd om te vragen wanneer ze hem kwamen ophalen. Curieus he?

 • Datum: .

maandag 5 september-2011
Er zijn heel wat geheimschrijvers op deze aardkloot, die Anders Breivik graag zouden afdoen als een "lone wolf" of een malloot met een kruis. Wij horen daar niet bij. Wij denken dat deze sinistere Breiviking een nijvelaar is en Utoeya een equivalent van Delhaize en Colruyt. Kortom, dat een club van extreem rechtse duisterlingen aan het rommelen is om Noorwegen te destabiliseren. Om welke polletieke of geo-polletieke reden dan ook.
En afgelopen weekend lijkt die club opnieuw een eitje te hebben gelegd. Een pittige reeks van Noorse ambassades, consulaten en andere vertegenwoordigingen in het buitenland hebben namelijk frisse bedreigingen in hun gleuf gekregen. Volgens de Noorse contra-smurfen gaat het om missives uit de ultra-rechtse hoek. Gappies van Breivik? Zou zo maar kunnen. De beat goes on. Stay tuned.

 • Datum: .

Hij waarschuwde ons nog zo. Anders Breivik. Voor het multiculti-gedoe en de islamisering van Europa. We hebben na zijn krankzinnige schreeuw om aandacht altijd getwijfeld aan zijn status van “lone nut”. En die twijfel werd recentelijk weer gevoed door een nieuwe documentaire van de Duitse filmmaker Daniel Harrich, “Waffen für den Terror”. Daarin komt aan de orde dat Anders in 2009 door de Duitse politie werd aangehouden in Wetzlar bij Frankfurt. Hij had ammunitie bij zich en wat wapenonderdelen. Het meeste werd inbeslaggenomen. Een paar wapenonderdelen mocht ie houden, omdat de smurfen ervan uitgingen dat hij daarmee geen bruikbare wapens kon maken. Daarna kon Anders unverfrohren zijn reis richting Noorwegen hervatten. Het ontbrak er nog maar aan dat de Deutsche Smurfen hem gedag zwaaiden. En dan denk je dat ze in dit gezegend Europa even voor alle zekerheid een belletje pleegden met hun Noorse collega's. Nein, nein. Dat gebeurde niet. Ze hielden hun waffel. Net als later in Keulen. Mocht u de docu willen zien, hij is te goegelen. Stay tuned.

 • Datum: .