Skip to main content

Wij hebben geen al te ontwikkelde knobbel, technisch gezien. Maar we zijn toch zo vrij om dit artikel van collega John Helmer over de discrepanties in het door Mark Damesfiets en Flappie Koenders als God's woord verdedigde JIT-rapport bij ons op de site te smakken. Ja, het is in het Engels, maar dan kan Sores' Bellingpoes het ook lezen en vervolgens zijn dure bakkie Sheba leegvreten. Wij wensen u veel leesplezier. Stay tuned.

  • Datum: .

Yes we can. Zonder ook maar een schaduw van een bewijs is de hoofdbewoner van het Witte Gekkenhuis gisteren tot de slotsom gekomen, dat Rusland de Amerikaanse presidentverkiezingen heeft beïnvloed. Door bij zijn partij de boel te hacken en via via openbaar te maken. Wat heeft de vredesduif vervolgens besloten? Rusland te confronteren met nog meer sancties. En nog gekker: Europa op te roepen zijn voorbeeld te volgen. De eerste poedel die blij kefte was buuf Merkel, die waarschijnlijk zo intens door de NSA is afgeluisterd dat ze wel moet. Flappie Koenders zal wel spoedig volgen. Ook bij het initiatief van John Heinz Kerry om een onderzoek te starten naar Russische oorlogsmisdaden in Syrië. Een gotspe? EEN GOTSPE!!!!!
Hetzelfde hoogst irritante verschijnsel doet zich trouwens ook nog steeds voor bij het onderzoek naar het neerhalen van de MH17. Poetin en zijn Oekraïense geloofsgenoten zijn schuldig aan die misdaad. Wat er ook boven water komt. Dat hebben poedel Westerbeke en zijn “onafhankelijke” vriendjes uit het Stars and Stripes-asiel van meet af aan te horen gekregen en daar blaffen ze dan ook naar. We hebben op 3 oktober jl. voor de zoveelste keer een bescheiden dosis tegengif toegediend en hier is er nog eentje. Namens de Australische jurist James O'Neill. En nou maar hopen dat ie aanslaat. Stay tuned.

  • Datum: .

Het blijft suspect. Dat het onderzoek naar het neerhalen van MH17 meteen het aanzicht van een tunnel aannam. De tunnel naar Moskou. En er nergens een afslag te bespeuren viel. Maar er was wel degelijk nog een tunnel. Die naar Kiev. Helaas, Delftse kaas, die was hermetisch afgesloten door de Oekraïense geheimsmurfendienst SBU. En vreemd, maar het internationale comité onder leiding van snuffelkanjers als Tjibbe Joustra en Fredje Westerbeke heeft de SBU nooit vriendelijk verzocht om even op te lazeren en die andere tunnel eens binnen te rijden. Nou ja vreemd, we weten wel zo'n beetje waarom dat nooit aan de orde is geweest. Gelukkig staan we niet alleen. Een hele bups experts op dit gebied aangevuld met wat collega's van ons hebben nu een open brief bij Donald Trump in de gleuf geperst. Een nieuwe winter, een nieuw geluid. Hier is die brief. Het is een gok. Laten we bidden dat ie niet op rotsige bodem te pletter slaat. Stay tuned.

  • Datum: .

Een Russisch nummertje bellingcatten? Of is het iets serieus? Het Russische vod “Soverchenno Secretno” oftewel -zoiets verzin je niet- Top Secret heeft fotocopieën van 4 documenten gepubliceerd die afkomstig zouden zijn uit de krochten van de Oekraiense snuffeldienst SBU. Die zouden bewijzen dat Pietje Poroshenko en een paar hoge smurfen van de SBU direct na de aanslag op de MH17 de operatie “Clearing” in zijn vijfde versnelling zetten. Om alle bewijzen van Kiev's actieve rol bij het neerhalen van het Maleisische toestel te verdonkeremanen. Inclusief een stel getuigen. Bij het lezen van het bijbehorende artikel krijg je de neiging om het Harry Lime-deuntje van Anton Karas voor je uit te fluiten (1). Maar in het woud van mogelijkheden en suggesties mag dit verhaal zeker niet ontbreken. Lees en verbaas u. Stay tuned.

(1) Uit de uit 1949 stammende spionagefilm “De derde man” van Carol Reed.

  • Datum: .

Okidoki. Het wordt geen tent in Zeist. Dat proces tegen die 4 MH17-Russen zal van de grond worden getrokken in Den Haag. De stad van haar van Krikke (1) waar de ooievaars geen babies dumpen, maar bombardementen van leugens verzorgen. En waar de Bellingcatzenjammer als equivalent van de Matthäus Passion wordt beschouwd. Vertrouwen in de rechtspraak? Heeft Rutte een damesfiets? Neemt niet weg dat we ook in deze affaire de andere kant van het gelijk zullen blijven pushen. Als de msm het niet doen, doen wij het wel. Zoals het hoort in een democratie. Vandaar dat we in dit verband verwijzen naar deze nieuwe film van collega Max van der Werff, die een warm plekje kreeg in dit artikel van John Helmer. Fameus Ruslandkenner en Sauer-crusher. En we raden u aan om uw bordje helemaal leeg te eten. Want het is lekker. En in ieder geval heel wat anders dan de dagelijkse Kitekat. Stay tuned (JP).

(1) Zie voor een vonkenregen aan narigheid over Paulientje de serie “Krikkegate”. Al was het alleen maar om respect te betuigen aan de in mei 2017 suspect aan zijn eind gekomen veteraan Sietze Planting.

  • Datum: .

Door Jan Portein.

@#$!&%!! Wie is verdomme de rechter commissaris in het showproces van MH17? Waarom is haar naam tot nu toe een enigma? En zijn er buiten de sinkholes van de Bellingkater misschien nog meer verdachte moves te vinden? Lees dan dit eens. Camp Zeist all over again. Stay tuned.

  • Datum: .