Skip to main content

zaterdag 15 december-2012
Wie zijn klassiekers kent wist het al een tijdje. Die Mohammed Atta en zijn gappie waren rare muslims. Ze gokten, snoven en wipten er flink op los voordat ze met het Flying Circus furore maakten. Die halalloze activiteiten ontwikkelden zij in Venice Florida, waar ze vliegles kregen bij Huffman Aviation. Een luchtige onderneming van de Nederlander Rudi Dekkers. Al snel na de eenmalige voorstelling op Manhattan en de sidekick op het Pentagon kwamen de verhalen los, dat de vliegtuigjes van Dekkers cs. ook betrokken waren geweest bij de import van snorkel uit de Caraiben. En wie zorgen er al sinds jaar en dag voor de bulk van die import? De mafia en de CIA. Een uiterst interessante connectie dus tussen de Saoedische artiesten van het Flying Circus en de Amerikaanse geheimsmurfen.
Nou wordt dit soort verhalen meestal opgebouwd met circumstantial evidence. Maar in dit geval is er wel degelijk een stukje "hard" toegevoegd aan dit dossier. Naar nu pas naar buiten is geperst heeft dear old Rudi namelijk vorige week in Houston een paar ijzeren manchetten omgekregen. Hij werd door smurfen opgepikt met 18 kilo snorkel en 860 gram hero in zijn koffer. Lees en kick daarna schielijk af.

  • Datum: .

woensdag 6 maart-2013
Raar? Helemaal niet raar. Nadat Rudi Dekkers december vorig jaar bij de lurven was gevat door de Drugs Enforcement Administration met 18 ki snorkel en een klein kietje hero in zijn koffer werd hij in een bewaringshokje geduwd. In afwachting van zijn proces. Normaliter krijg je aan de overkant van de plas een indrukwekkende zeperd, maar in dit geval gaat het niet om zomaar iemand. Het gaat om dè Rudi Dekkers. Onze Rudi Dekkers. De man die stalmeester Mohammed Atta van Osama's Flying Circus heeft leren vliegen. En volgens zijn eigen verklaringen al jarenlang betrokken bij de vliegende import van allerlei verwarrende middelen, irreguliere poen en andere hebbedingen.
Rudi hoorde bij een organisatie die meer jetjes voor deze doeleinden in de lucht hield. Een organisatie die contacten onderhield met officiële smurfendiensten. Niks nieuws onder de lantarenpaal, maar in dit speciale geval zou een openbare behandeling van Rudi's ondeugende vluchtjes per ongeluk dingen naar buiten kunnen brengen, die de betrokken smurfendiensten liever binnenboord houden. Zoals bijvoorbeeld het antwoord op de vraag waarom Atta nou juist les moest nemen bij Rudi, de internationale drugspiloot met overheidsconnecties. Geen wonder dus dat een jurk onlangs heeft bepaald dat de zaak achter gesloten deuren door de wringer zal worden gehaald.
Inmiddels heeft Rudi schuld bekend. Maar valt er te ontkennen aan een heterdaadje? Ja niks, maar in de USSA is dat toch een reden voor een lichtere straf. Als onze Rudi tenminste een straf krijgt. Wijsneuzen die zich qq. met de affaire bezighouden beweren namelijk nu al dat Rudi buiten zal blijven. Too hot to handle zullen we maar zeggen. Stay tuned.

  • Datum: .