Skip to main content

Huffman's vertellingen (002)

09 april 2017

woensdag 6 maart-2013
Raar? Helemaal niet raar. Nadat Rudi Dekkers december vorig jaar bij de lurven was gevat door de Drugs Enforcement Administration met 18 ki snorkel en een klein kietje hero in zijn koffer werd hij in een bewaringshokje geduwd. In afwachting van zijn proces. Normaliter krijg je aan de overkant van de plas een indrukwekkende zeperd, maar in dit geval gaat het niet om zomaar iemand. Het gaat om dè Rudi Dekkers. Onze Rudi Dekkers. De man die stalmeester Mohammed Atta van Osama's Flying Circus heeft leren vliegen. En volgens zijn eigen verklaringen al jarenlang betrokken bij de vliegende import van allerlei verwarrende middelen, irreguliere poen en andere hebbedingen.
Rudi hoorde bij een organisatie die meer jetjes voor deze doeleinden in de lucht hield. Een organisatie die contacten onderhield met officiële smurfendiensten. Niks nieuws onder de lantarenpaal, maar in dit speciale geval zou een openbare behandeling van Rudi's ondeugende vluchtjes per ongeluk dingen naar buiten kunnen brengen, die de betrokken smurfendiensten liever binnenboord houden. Zoals bijvoorbeeld het antwoord op de vraag waarom Atta nou juist les moest nemen bij Rudi, de internationale drugspiloot met overheidsconnecties. Geen wonder dus dat een jurk onlangs heeft bepaald dat de zaak achter gesloten deuren door de wringer zal worden gehaald.
Inmiddels heeft Rudi schuld bekend. Maar valt er te ontkennen aan een heterdaadje? Ja niks, maar in de USSA is dat toch een reden voor een lichtere straf. Als onze Rudi tenminste een straf krijgt. Wijsneuzen die zich qq. met de affaire bezighouden beweren namelijk nu al dat Rudi buiten zal blijven. Too hot to handle zullen we maar zeggen. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 april 2017
Huffman's vertellingen