Snuffelbröd (003)

05 april 2017
Hits: 379

vrijdag 19 november-2010
Ja, nee, ze zijn eruit hoor. Die Noorse autoriteiten. Ze wisten wèl dat die Amerikaanse snuffelsmurfen op eigen houtje Noorse burgers in de kieren hielden.
Ze bleken niet vanuit de ambassade zelf te opereren, maar uit een eigen appartement in Oslo.
Daar kwam minister van Justitie Knut Storberget gisteren mee aanzetten na twee weken shit in de Noorse pers. Maar volgens Knutje konden ze er niks tegen doen, omdat de Amerikaanse smurfen daartoe gerechtigd waren op grond van bilaterale en internationale wetgeving. Huh? Maar hoe zat het dan bijvoorbeeld in Italië? Daar legde een gezelschap van 23 CIA-snuffelaars in 2003 een paar weken lang een verdachte muslimvoorganger af om hem daarna tegen zijn wil over te brengen naar een alternatieve fitnessruimte buiten Italië. Kregen ze bij verstek wel een flinke zeperd voor. We bedoelen maar.
Kan je zeggen dat dat afleggen wel mocht, maar die ontvoering niet. Maar wie zegt ons dat er straks ook geen Noorse burger wordt afgevoerd voor een onvrijwillig dompelbad, rek- en strekoefeningen en weerbaarheidstestjes? Of dat zoiets inmiddels al is gebeurd? Want die Obombaboys zijn daar niet voor John Dick dag in dag uit in touw. Net als elders in Skandinavië en de rest van de wereld. Den Haag bijvoorbeeld. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
05 april 2017
Aantal keren bekeken: 379

Kleintje Muurkrant - Postbus 703 - 5201 AS - 's-Hertogenbosch