Skip to main content

Zorgelijk (010)

25 juli 2023

Door Jan Portein.

Inkoppertje. Bij het Bartimeus Fonds, het spaarvarken van het blinden- en slechtziendeninstituut, zoeken ze een relatiemanager vermogensfondsen. Om samen met een collega fondsenwerver/relatiemanager en een oh zo dynamisch team een nog betere langjarige strategie in elkaar te knutselen voor het rondgaan met de pet bij andere fondsen en bedrijven. Krijg je geheel gratis een mooie werkomgeving voor in Zeist, het Palermo van de Utrechtse heuvelrug. Plus een loonstrookje met een bedrag van tussen de 3032 en 4445 piek op basis van 36 uur aanwezigheid op de werkplek cq. werfplek. Verder nog een niet gepreciseerd bedrag om jezelf een beetje in shape te houden, een leuke vergoeding voor de koffie, gas en licht etcetera bij eventueel thuiswerk en een frisse reiskostenvergoeding. Aan al dat lekkers gaat wel een half jaartje proeftijd vooraf, maar een kniesoor die daarover een doodsmak maakt.
Wat moet je daarvoor allemaal niet meenemen? Awel, je moet de voornoemde pet met aanstekelijk enthousiasme onder de neus van je potentiƫle gulle gevers kunnen duwen. Met vlotte pen en/of babbel. Puttend uit je rijke werkgeverservaring en steunend op je HBO-niveau. Mocht je denken dat die job voor jou gemaakt is dan kan je een mail met je motivatie en centrale verwarming naar Daphne Leferink sturen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
Wat ons betreft een hoop fuzz voor noppes, want wie kan je moeiteloos zonder allerlei loze procedures via Daphne op die imposante plek neerzetten? Juist. Onze Jaap-Pieter Elenbaas. Weet bijvoorbeeld al dankzij zijn huidige baan bij Bartimeus hoe de hazen daar lopen. Weet dankzij zijn vorige baan als directeur van Van Lanschot in Utrecht en Zeist hoe de euro's rollen. En weet dankzij zijn (vroegere?) connecties met de bende van tante Hanneke hoe je van die euro's een ietsie meer kan maken door ze slim te investeren (1). Op Cuba of zo. Ideaal voor het op peil houden of liever laten groeien van Bartimeus' geldboom. Het enige minnetje is misschien zijn ietwat autocratische manier van besturen. Maar laten we eerlijk zijn: wat is er nou belangrijker? Poen of inspraak? Nou dan. Geen gemieter, we gaan voor Jaap-Pieter. Stay tuned.

(1) Zie de afleveringen 704 en 705 van de baanbrekende serie Octopussy.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
25 juli 2023