Skip to main content

Waar is het feestje? (002)

09 april 2017

woensdag 25 juli-2012
Hier is het feestje. In september, zoals u weet. Dan komen op instigatie van onze bloedeigen minister van BuZa de vrienden van Syrië bij mekaar. Om nog meer steun te verwerven voor het Vrije Syrische Leger. Maar wat heeft de Volksfiets ontdekt? Dat Al Schijthuis zich steeds meer in de Syrische revolutie mengt. Tot die eclatante conclusie komt het dagvod aan de hand van een filmpje op You Tube, waarop een stel gemaskerde festivalgangers ons proberen te overtuigen dat ze namens god een heilige oorlog voeren tegen Assad.
Hoe weten we nou dat die enthousiaste boys bij Al Schijthuis horen en niet bij de fanclub van Anouk? Awel, er wapperen op de achtergrond van het bewuste filmpje een paar vlaggen van Al Schijthuis. Wilt u nog meer bewijs?
Verder schijnt de New York Times te hebben geboerd, dat de fanatieke baarden in deze wereld proberen de door het westen beoogde machtswisseling in Damascus voor zichzelf op te eisen. Tenminste, daar zijn de topdogs van de Amerikaanse geheimesmurfenorganisaties bang voor. En stel je voor, dat Uri straks handen staat te schudden met een bloedgabber van Captain Caveman. Dan slaat ie een pleefiguur. Mag ie demissionair wezen, dat wil toch niemand.
Nou dachten we overigens dat we al eens eerder een Al Schijthuisvlag op een "verkeerde" plek hebben zien wapperen. Ja, juist, dat was in Benghazi. Op het gerechtsgebouw. Nadat de lente daar was overgegaan in volle zomer en Khadaffi voor de laatste keer in zijn reet was gestoken.
En de Volksfiets, de New York Times en de Amerikaanse speurneuzen maar ongerust doen. Wat een gelul. In voormalig Joegoslavië streden Al Schijthuis en de NATO al samen tegen de commies van Slobo, dus what’s new pussycat? De artiesten van wijlen Caveman zorgen voor de broodnodige spanning in de wereld van Mohammed, de NATO zorgt voor de rest. Al Schijthuis is gewoon Gladio in een nieuwe verpakking en met een vlaggetje. Zou Uri dat ook weten? Of zou Tel Aviv hem niks verteld hebben? Kan iemand bij de Volksfiets hem effe bellen? Ons willen ze niet te woord zitten bij BuZa. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 april 2017
Waar is het feestje?