Skip to main content

Thanks no booz (002)

02 maart 2017

maandag 10 juni-2013
Toeval? Our ass. Analyze this: Baracketeer Obama was aan het lullen met de hoogste Chinese baas. Belangrijkste onderwerp: cyberspionage. En wat gebeurde er? Bimbam, een klokkenluider. Ene Edward Snowden smeet op de keien, dat de Amerikaanse snuffelvehikels in combinatie met een paar Israƫlische nerdfirma's god en alleman dagelijks afleggen. Officieel op zoek naar geheime baardactiviteiten. In de praktijk naar total control.
Wat deed Edward daarna? Hij nam drie weken geleden de poten naar Hong Kong (!) en zijn intrek in een suite van een posh hotel. Nou verdiende Edward zo'n twee tonnetjes dollar per jaar, dus hij kan effe vooruit. Maar welke vooruitzichten heeft ie in China? En levert Bejing hem uit aan de USSA als daarom wordt verzocht?
Dat laatste zit er niet in. Edward heeft namelijk een aantal jaartjes voor de CIA gewerkt. Ondermeer in Zwitserland, waar hij eens getuige was van het bewerken van een Zwitserse bankier om toe te treden tot het legertje van assets daar. Interessant in het licht van de Amerikanski's om het Zwitserse bankgeheim te vloeren.
Na zijn werkzaamheden in het land van de tellgangers stapte Edward over naar de firma Booz Allen Hamilton, waar ooit onze reservekoning Constantijn een slordige grijpstuiver verdiende (1). BAH zorgt ondermeer tegen een redelijke vergoeding voor de controle op interne veiligheid van allerlei grote bedrijven en organisaties in de wereld en onderhoudt q.q. nauwe banden met de voornoemde Amerikaanse snuffelvehikels. Wie er dus van achterover valt dat bijvoorbeeld James Clapper, de huidige grote smurf van de Amerikaanse nationale veiligheid, hotemetoot was bij BAH moet binnenkort toch eens naar de dokter. En er zijn meer voorbeelden van dit soort intrigerende communicerende vaten. Komt nog bij, dat de grootste hap van de aandelen in handen is van de Carlyle Group. Een blik vol joekels van ouwe snuffelwurmen dat door ons al vaak in het zonnetje is gezet. Al was het alleen maar omdat ons rijkste pensioenfonds afhankelijk is geraakt van deze stiekeme kruipers en ze zelfs in onze vulles zitten te grutten (2). Kortom, die Snowden kan nog heel nuttig zijn voor de Chinezen in hun strijd tegen het Amerikaanse globalisme. We zullen er zeker nog van horen. Stay tuned.

(1) Zie aflevering 1 van deze mini-serie dd. 4 augustus 2003 (!).
(2) Hop, hop naar onze zoekmachine.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
02 maart 2017
Thanks no booz