Skip to main content

Hoe fris is Terra Vitalis? (045)

01 januari 2014

dinsdag 14 januari-2014
Verslag nummertje 17 is uit!! En curator Rocco Mulder heeft er weer wat moois van gemaakt. Kunt u op uw gemakkie weer zien hoeveel flappen er nog in de vijf vehikels zitten, die door Rocco op een hoop zijn geveegd bij het faillissement van de voormalige groen-voor-poeninstelling. Terra Vitalis BV, 4S3 Marketing en C'est la Vie BV zijn leeg. En bij Terra Vitalis International BV en People Buy More Green aka Pleuris Bak Met Geld zit in totaal nog ruim veertig roodjes in de pot. Nog effe en het wordt een schip van bijleggen voor Rocco. En dat doet zeer.
Hoe komt het nou, dat die afwikkeling zo godsallejezus lang duurt? Nou dat komt omdat de blauwe brievenbrigade nog een zootje denkt te innen bij Hansje Noomen, de ouwe roerganger van het Terra-schip en het daarmee gelieerde Rica Teaka. Kwootje. Komt ie:

"De belastingdienst heeft op 27 juni 2013 de heer Noomen inmiddels zelf aansprakelijk gesteld voor een deel van de fiscale schulden. De heer Noomen heeft echter aangegeven zich tegen deze aansprakelijkheidsstelling te zullen verweren. Daarover loopt inmiddels een procedure. Het onderzoek naar de verhaalspositie van de heer Noomen is verder nog niet afgewikkeld en een regeling met de heer Noomen is er tot op heden nog niet van gekomen. De pogingen worden voortgezet om tot een oplossing te komen, waarbij voor de boedel een acceptabele opbrengst wordt gerealiseerd. De curator houdt contact met de fiscus”.

Eenvoudiger kunnen wij het niet voor u maken. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
01 januari 2014
Hoe fris is Terra Vitalis