Skip to main content

WTF!

16 december 2017

Begin 2016 geeft Marc Elias, namens het DNC en de Clinton verkiezingscampagne, opdracht om onderzoek te doen naar Trump. Op zoek naar skeletten in de kast, zoals te doen gebruikelijk bij verkiezingen aldaar. Uiteraard wordt daarvoor een tussenpersoon, of beter gezegd een tussenorganisatie, ingeschakeld: Fusion GPS. Dat akkefietje gaat de DNC in 2016 US$ 1.024.408,-- kosten. Fusion huurt een oud medewerker van de Britse MI6 in voor deze klus, Chris Steele. De keuze om Fusion dit onderzoek te laten doen was geen verkeerde, want al eerder hadden zij iets dergelijks gedaan, vermoedelijk in opdracht van hedgefund manager Paul Singer.
Fusion maakte ook gebruik van de diensten van Nellie H Ohr. Een mevrouw met banden met de CIA (treedt namens de werkgroep Open Source van de CIA op). Toevalligerwijs is de echtgenoot van Nellie, Bruce Ohr één van de topmensen van het Ministerie van Justitie. Recentelijk bleek dat Bruce gedurende de verkiezingscampagne gesprekken heeft gevoerd over het Trump dossier met Chris Steele, de maker ervan. Zodra dat bekend werd volgt demotie voor Bruce.
Dit jaar wordt onderzoek verricht naar Russiagate. Hiervoor is de FBI verantwoordelijk en Peter Strzok, hoofd van de afdeling counterintelligence, leidt dat onderzoek. Peter is iemand die weet van de hoed en de rand. Zo was hij onder andere verantwoordelijk voor het beruchte “onderzoek” naar de emails en de server van Hellary. Hij herschreef de conclusies (lijkt wel het WODC), paste juridische formuleringen aan, liet de kern van de onderzoeksuitkomsten gemakshalve maar weg, en bagatelliseerde de rol van de inlichtingendiensten. Kortom, hij masseerde en masseerde tot hij kon concluderen dat er geen vervolging van Hellary plaats moet vinden. Iedereen opgelucht. Duidelijk een "safe pair of hands" zoals onze westerburen dat noemen.
In de zomer van dit jaar wordt Strzok plotseling en om dan onduidelijke redenen van het Russiagate onderzoek gehaald. Nu blijkt dat Peter en zijn maitresse, FBI juriste Lisa Page, in 2016 meer dan 10.000 emails wisselden met de brandende vraag hoe te voorkomen dat Trump president zal worden.
Duidelijke voorbeelden van de juiste man en juiste vrouw op de juiste plaats, om Columbiaanse pupilvernauwing van te krijgen. Zal wel vervolgd worden.

jan-47
Deze meneer weet er ook heel veel vanaf
https://www.youtube.com/watch?v=I8qDVbBf0Ek

Klik hier om uw reactie toe te voegen
16 december 2017