Skip to main content

Ben onder vuur (002)

09 april 2017

vrijdag 15 april-2005
Vraagt Ben in ons lopend discussieforum om de stukken die ter inzage zijn aangeboden door een anonieme belager en Ben’s financiën ernstig in ongerede zouden brengen als ze naar Gerrit Zalm werden gestuurd. Stuurt Damocles de volgende e-mail:

“De president van deze puinhoop heeft gereageerd op mijn bericht en wil weten wat hij heeft uitgegeven. Ik kan me voorstellen dat hij dat niet meer weet. Het was ook zoveel om te onthouden. Ik dacht dat hij alleen maar doof was van al die schoolkinderen, maar nu heeft hij ook al last van geheugenverlies. Het kan vreemd lopen in een mensenleven. Van gevierd president tot loopjongen van de Vicusgroep. Trouwens Vicusgroep lijkt wel een beetje op Fiscusgroep. Dus om met Ben’s woorden te spreken zullen we deze bal eens draaien.
Het recept:
Voeg één Mercedes 600 toe aan een villa in Kalmthout. Doe hieroverheen de smaakmaker van Marokkaanse buitenhuisjes en rondt dit af met een vleugje fraudesaus en je hebt een voortreffelijk recept voor een bal van 35 miljoen euri, die zeer zwaar op de maag van de investeerders zal vallen.
Wanneer gaan al deze ballen gehakt nu eens bij elkaar op een bord liggen om de zaak werkelijk op te lossen. Ik heb een ongelooflijke trek om ballen te vreten en ga dit doen vanuit mijn veilige schuilplaats, de ballenbak. En ik ben niet van plan mijn identiteit prijs te geven, want dan komen misschien de Otties, de Geurten, de Japen, de Bassies, de Manuellen en alle anderen die betrokken zijn bij deze Bal op het idee om het zelf te gaan doen. Leuk, die saus met die bittere nasmaak.
Maar om aan Ben zijn vraag te voldoen zal ik in de laatste week van deze maand een afspraak met hem maken om hem het eerste exemplaar van zijn kookboek te overhandigen. Met daarin het alom geprezen recept van “hoe bak ik ballen van 35 miljoen euri?”.
Voor nabestellingen van deze oplage moet u snel zijn. Het gaat om een beperkte oplage van 815 stuks.
Een goede relatie
”.

Hmmmmm, lijkt ons echt smullen. Maar helaas, wij zijn alleen maar het doorgeefluik. Stay tuned.

Klik hier om uw reactie toe te voegen
09 april 2017
Ben onder vuur